Doğanşehir'deki Kültür Merkezi İnşası - Son Dakika
Güncel

Doğanşehir'deki Kültür Merkezi İnşası

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yapımı devam eden Doğanyol İlçesi Kültür Merkezi inşaatında incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

21.12.2017 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yapımı devam eden Doğanyol İlçesi Kültür Merkezi inşaatında incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Çakır, çok amaçlı kültür merkezlerinin ilçelere ciddi manada değer kattığını belirtti.

İlçelerde bir çok faaliyetin bir arada yapıldığı çok amaçlı kültür merkezlerinin eksikliğinin hissedildiğini aktaran Çakır, şunları ifade etti:

"Büyükşehir Belediyesi olarak bu eksikliğin giderilmesi için birçok ilçemizde ve mahallelerimizde çok amaçlı kültür merkezi projesini hayata geçirdik. Doğanyol ilçemizde de bir kültür merkezine ihtiyaç vardı. Yapmış olduğumuz istişareler sonrasında buraya bir kültür merkezi yapılmasına karar verildi. Bu projemizle buradaki bir eksikliği daha gideriyoruz. Doğanyol ilçemizde yapımı devam etmekte olan kültür merkezi içerisinde atölyeler, sınıflar, kütüphane ile çok amaçlı kullanılabilecek bir toplantı salonu bulunmakta. Kaba inşaatı tamamlanan ve 2018 yılı içerisinde açmayı düşündüğümüz kültür merkezi inşasında emeği geçen bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum."

Doğanyol Belediye Başkanı Recep Gülbey ise Çakır ve merkezin yapımında emeği geçenlere teşekkür etti.

Çakır'a incelemesinde Genel Sekreter Yardımcıları, Daire Başkanları ile ilgili şube müdürleri eşlik etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Doğanşehir'deki Kültür Merkezi İnşası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement