Cani anne, sakat olabileceğini öğrendiği bebeğini hastanenin 16. katından aşağıya attı - Son Dakika
Güncel

Cani anne, sakat olabileceğini öğrendiği bebeğini hastanenin 16. katından aşağıya attı

Özbekistan'da bir kadın, sakat olabileceğini öğrendiği bebeğini hastanenin 16. katından aşağıya attı. Suçunu örtbas edebilmek için de başka bir bebeğin canına kıydı.

11.09.2019 19:42  Güncelleme: 20:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Özbekistan'da korkunç bir olay yaşandı. Yeni doğum yapmış bir kadın, sakat olabileceğini öğrendiği bebeğini camdan aşağıya attı. Suçunu örtbas edebilmek için aynı serviste tedavi gören bir başka bebeği de pencereden aşağıya attı.

Doktorlar 23 yaşındaki yeni doğum yapmış kadına "Bebeğiniz sakat olabilir" dedi. Yeni doğan bebeğinin sakat olabileceğini öğrenen cani kadın, bebeğini hiç acımadan hastanenin 16. katından aşağıya attı. Daha önce de iki engelli bebek dünyaya getiren kadın, suçunu örtbas edebilmek için başka birine ait bebeği daha camdan aşağıya attı.

Cani anne, sakat olabileceğini öğrendiği bebeğini hastanenin 16. katından aşağıya attı

İKİ BEBEK DE KURTARILAMADI

Serviste görevli hemşirelerin uyuyor olması sebebiyle durum bir saat sonra fark edilirken bebeklerin pencereden aşağıya atıldığını gören doktor ve hemşireler tarafından bebeklere müdahalede bulunuldu.Ancak bebekler, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı.

İKİ ENGELLİ BEBEK DAHA DÜNYAYA GETİRMİŞ

Olayla ilgili açıklama yapan polis, kadının bu suçu işlemesinin altında daha önce de iki engelli bebek dünyaya getirmesi olabileceğini söyledi.

Cani annenin 20 yıl hapis cezası alması beklenirken görevi başında uyuya kalan hemşireler hakkında da soruşturma başlatıldı.


Cani anne, sakat olabileceğini öğrendiği bebeğini hastanenin 16. katından aşağıya attı

Son Dakika Güncel Cani anne, sakat olabileceğini öğrendiği bebeğini hastanenin 16. katından aşağıya attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • Kuzuların sessizliği: Kadınlar şeytan olabilir mi? 30 9 Yanıtla
    Haha: Şeytan olabilirmi mi? Şeytanların akıl hocaları kim sanıyosun dünyada daha tehlikeli bir yaratılmış olduğunu sanmıyorum. 12 4 Şeytan kadınlardan fena korkuyor: bence onun tiyneti var 5 5 xx: Bu kadar sığ düşünen insanların hala var olması çok ilginç... 2 1 : ödevini yapmadığı için çocuğunu döverek öldüren bir babanın haberi vardı geçenlerde.. heh en az o adam kadar şeytan kadınlarda var elbet 1 1 36 : Olabilir 0 0
  • anne: dünya yıkılsın artık allah ama çok merhametli rabbim böylelelirine merhamet etme hem bu dünyada hem ahirette onları rezil rüsva et yazık ya ben çocuğumun parmağına iğne batmasın diye gözlerinin içine bakıyorum her gün allaha dua ediyorum onu bana bağışla evladımın acısını bana yaşatma diye.evladımı alıp içime koyasım geliyor ona zarar gelmesin diye .rabbim bu kadınlara önce anne merhameti ver sonra çocuk ver 2 0 Yanıtla
  • Bitlisli13 : Kadının tahtası eksik doğum yapıyor. Bence çocuk sahibi olmayı zorlaştırmak lazım. Kendi gelişimini tamamlayamayan bir insandan anne olmamalı. 1 0 Yanıtla
    GS: napacaz ak kışırlaştıracazmı milleti. 0 3
  • ....: Böylelerine ömür boyu hapis cezası versen bile az Günahsız masum bebeğe bunu yapabilen başkalarına kim bilir ne yapar 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement