Dokun Bana Fotoğraf Sergisi 'Bilgi Üniversitesi'nde - Son Dakika
Güncel

Dokun Bana Fotoğraf Sergisi 'Bilgi Üniversitesi'nde

Dokun Bana Fotoğraf Sergisi \'Bilgi Üniversitesi\'nde

Sedef Hastaları Dayanışma Derneği'nin sedef hastalığına dikkat çekmek ve hastalığın bulaşıcı olmadığını aktarmak amacıyla başlattığı "Dokun Bana" fotoğraf yarışmasının fotoğrafları bir sergide buluşuyor.

28.10.2014 14:48  Güncelleme: 15:33

31 Ekim günü düzenlenecek törenle kazananlarının açıklanacağı yarışmanın fotoğrafları Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü'nde sanatseverlerle buluşacak.

Türkiye'deki sedef hastalarını temsil etmek ve toplumu bilinçlendirmek amacıyla 2010 yılından bu yana faaliyetler gerçekleştiren Sedef Hastaları Dayanışma Derneği'nin (SHDD) başlattığı "Dokun Bana" fotoğraf yarışması sonuçlanıyor. Novartis, Tazefikir Reklam Ajansı ve İstanbul Bilgi Üniversitesi Halkla İlişkiler son sınıf öğrencilerinin koşulsuz desteğiyle düzenlenen fotoğraf yarışmasının kazananları 31 Ekim 2014, Cuma günü gerçekleşecek ödül töreniyle açıklanacak.

Yarışmaya katılan 33 fotoğraf ödül töreninin ardından, 31 Ekim-15 Kasım tarihleri arasında, İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü E1/301 salonunda açılacak bir sergiyle sanatseverlerle buluşacak.

Dokun Bana fotoğraf yarışması ve sergisi "dokunmak" ana temasıyla; sevdiklerine dokunmak, hayata dokunmak, hayallere dokunmak gibi pek çok konuda, günlük hayatın içinden, yaşam ve umut dolu fotoğraflardan oluşuyor. Fotoğraf sanatçıları Muammer Yanmaz ve Mustafa Seven İstanbul Ticaret Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Can Bilgili, Deri ve Zührevi Hastalıkları Uzmanı Dr. Ulviye Atılganoğlu ve Sedef Hastaları Dayanışma Derneği Üyesi Sertan Tiryaki'nin jüriliğinde seçilen fotoğraflarla, hastalığın bulaşıcı olmadığına dikkat çekmek amaçlanıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dokun Bana Fotoğraf Sergisi 'Bilgi Üniversitesi'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement