DP lideri Uysal: AK Parti, Anadolu'nun Moğol istilasından sonra gördüğü en büyük yağma hareketidir - Son Dakika
Güncel

DP lideri Uysal: AK Parti, Anadolu'nun Moğol istilasından sonra gördüğü en büyük yağma hareketidir

Güçlendirilmiş Parlamenter Sistemi savunan 6'lı ittifakın üyelerinden Demokrat Parti'nin Genel Başkanı Gültekin Uysal katıldığı bir televizyon programında AK Parti'nin bir siyasi parti olmaktan çıktığını ve kamu kaynaklarının dağıtım merkezine dönüştüğünü söyledi. Twitter'dan yaptığı flaş çıkışlarda ise Uysal bu iddiasını sürdürerek "Bir kesimin endişelerinin "muhafazakar" kimlikleri dolayısıyla değil, maddi imkanları dolayısıyla olduğunu düşünüyorum." dedi.

29.04.2022 09:00  Güncelleme: 09:15

Demokrat Partisi Genel Başkanı Gültekin Uysal; katıldığı bir TV programında AK Parti dönemini Moğol istilası sonrası en büyük istila dönemi olarak tarif etti.

Gazeteci Nevşin Mengü'ye konuk olan Uysal; oldukça sert ifadeler kullandı.

Toplumun en önemli talebinin yanlış yapanların yanına kar kalmaması olduğunu dile getiren Uysal; Türkiye'nin kaynaklarının AK Parti tarafından yağmalandığını söyledi. Uysal ayrıca AK Parti'yi "Anadolu'nun Moğol istilasından sonra gördüğü en büyük yağma hareketi" olarak niteledi. Adalet ve Kalkınma Partisi'nin bugün bir parti olma hüviyetinden çıktğını söyleyen Uysal; "Bütün birliktelik kamu kaynaklarının dağıtımı üzerinedir" diye konuştu.

GECE YARISI SERİ TWEETLER

Öte yandan dün gece saatlerinde tweetler atan Gültekin Uysal, "Muhalefete muhalefet etsin diyerek ortaya sürülmüş, iktidar aparatı olmuş pek çok isim var!" ifadelerini paylaştı.

Ayrıca, "Rahmetli Cumhurbaşkanımız Demirel 'Çarık ayağı sıkıyor mu?' diye sorardı. Çarık, artık vatandaşın ayağını yara etti; bırakın sıkmayı!" ifadelerini de kullanan Gültekin Uysal, " 'Altılı Masa' Majesteleri ve 5 oligarktan büyüktür!" diye yazdı.

İşte Gültekin Uysal'ın o paylaşımları:

DP lideri Uysal: AK Parti, Anadolu'nun Moğol istilasından sonra gördüğü en büyük yağma hareketidir

Gültekin Uysal ayrıca şunları da paylaştı:

DP lideri Uysal: AK Parti, Anadolu'nun Moğol istilasından sonra gördüğü en büyük yağma hareketidir
DP lideri Uysal: AK Parti, Anadolu\'nun Moğol istilasından sonra gördüğü en büyük yağma hareketidir

Son Dakika Güncel DP lideri Uysal: AK Parti, Anadolu'nun Moğol istilasından sonra gördüğü en büyük yağma hareketidir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • nur sevinçli: her bir kelimesi doğru. 11 5 Yanıtla
  • İsimsiz : Sanırım bu arkadaş tek parti devriyle karıştırıyor... 5 7 Yanıtla
  • Caner kayalı: Yahu bu adamı bu kutsal sınıfında olan partiye kim genel başkan yaptı.Bu ülkede Rahmetli menderese sahip çıkmış 3 partiden en önde olan partiye bu adamın kini neden.CHP nin bile Ak partiye bu kadar kini yok.Sayın Cumhur Başkanı rahmetliyi anlatırken gözleri buğulanıyor.Her mitinginde bahsetmeden anmadan geçmiyor.Diğerleri biri baş celladı,öbürleri de o cellattan kalan çapakların partileri.Genel başkanına yapılanları hiç mi okumadı bu adam ya.Koca adayı abideye,nerede ise kutsal mekana çevirdi. 2 8 Yanıtla
    Engin Görenek: Kutsal parti yoktur kutsal olan vatan toprağıdır bu ülkedir şahislarda değildir. Zaten parti ve şahıslara taptiginiz için biraz eleştirince küplere biniyorsunuz 1 0
  • Mehmet Mehmet: Bu nasıl muhalefet yahuuu bilmem neyini çıkardı.inadina erdogannnnn 1 4 Yanıtla

Advertisement