DSP'li Altıparmak: "Dikili Robot İnsanlardan Oluşmuyor" - Son Dakika
Yerel

DSP'li Altıparmak: "Dikili Robot İnsanlardan Oluşmuyor"

DSP\'li Altıparmak: "Dikili Robot İnsanlardan Oluşmuyor"

Dikili Belediye Başkan Vekili ve Belediye Başkan Adayı DSP’li Yusuf Altıparmak, Dikili PTT Sokağı'nda düzenlenen mitingle toplanan halka seslenerek “Dikili'yi daha yaşanabilir çağdaş bir kent haline getirecek projelerimiz hazır” dedi.

21.03.2014 16:18

Dikili Belediye Başkan Vekili ve Belediye Başkan Adayı DSP'li Yusuf Altıparmak, Dikili PTT Sokağı'nda düzenlenen mitingle toplanan halka seslenerek "Dikili'yi daha yaşanabilir çağdaş bir kent haline getirecek projelerimiz hazır" dedi. Altıparmak'ı yaklaşık iki bin kişi destek verdi. Konuşmaların ardından ise büyük kalabalık 'Halkçı Başkan' sloganları ile Dikili sokaklarında yürüdü.

İzmir'in Dikili ilçesinin Belediye Başkan Vekili ve DSP den Belediye Başkan Adayı olan Yusuf Altıparmak, kendisine destek veren iki bin kişilik kalabalığa seslenerek CHP'li Adnan Keskin'i eleştirdi. Altıparmak "Daha önce nasıl aday olduğumu birçok kez anlattım. Bugün anlatmayacağım. Yalnız bir selam göndereceğim. Ege'nin en ucundan efeler diyarından. Adnan Keskin efendi iyi dinle, Dikili robot insanlardan oluşmuyor. İlçesini seven, vatansever, yürekli insanlardan oluşuyor. Gel gör, gel gör burada neler oluyor" dedi.

Altıparmak tek tek kürsüye Belediye Meclis Üyesi adaylarını çağıran ve halka tanıtan Altıparmak; "Ben aday belirlemede anti demokratik uygulamaya karşı tepki gösteren vatandaşlarımızın başka partilere gitmesini önlemek için aday oldum. Şimdi büyük bir kararlılıkla Dikili'de iktidara yürüyoruz. Halk ne derse o olur. Halkı hafife almanın hesabını sandıkta soracağız" dedi. Altıparmak diğer partilerin yaptırdıkları anketlerden birinci çıktıklarını anlatarak; "Biz anket yaptırmadık. Yaptırdıkları ankette 8 puan öndeymişiz. Halkın gücü, sevginin gücü her engeli aşar. Bu güçle Dikili'de iktidara yürüyoruz" şeklinde konuştu.

Daha sonra projelerini açıklayan Altıparmak; "Sizler için birçok proje hazırladık. Bugün bazılarını anlatacağım. İlk önce belediye hizmet binamızı yapacağız. Daha sonra Kültür Sarayımızı yapacağız. En çok ihtiyacımız olan yapılardan biri. Sinemamız, tiyatro salonumuz olacak. Gençlerimizin bir tiyatro çalışması, el sanatları çalışması yapacağı yer yok. Dikili'ye ücretsiz İnternet getireceğiz. İlçemize güzel bir şehir banyosu kazandıracağız. AŞ evi yapacağız. Yoksullarımıza sahip çıkacağız. Engelli vatandaşlarımızın, yaşama daha aktif katılabilmeleri için projelerimiz var. Kadınlarımıza, yaşlılarımıza, çocuklarımıza dokunacağız. Bizim bir buçuk yılda yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı. Dikili'yi daha yaşanabilir çağdaş bir kent haline getirecek projelerimiz hazır. Her gün bir bir açıklayacağım" dedi.

Konuşmaların ardından mitinge katılan topluluk kent merkezinde yürüyüş yaparak gövde gösterisi yaptı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel DSP'li Altıparmak: 'Dikili Robot İnsanlardan Oluşmuyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement