Dü'de Organ Naklini Gerçekleştiren Ekibe, Teşekkür Plaketi Verildi - Son Dakika
Yerel

Dü'de Organ Naklini Gerçekleştiren Ekibe, Teşekkür Plaketi Verildi

Dicle Üniversitesi (DÜ) Hastanelerinde Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin ilk organ naklini gerçekleştiren ameliyat ekibine, Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr.M.Fuat Gürkan tarafından teşekkür belgesi verildi.

20.01.2012 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dicle Üniversitesi (DÜ) Hastanelerinde Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin ilk organ naklini gerçekleştiren ameliyat ekibine, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Fuat Gürkan tarafından teşekkür belgesi verildi.

Rebia Perihanoğlu, Askeri Mirzaoğlu ve Fikret Çağırdan'a böbrek nakli ameliyatını başarıyla gerçekleştiren ameliyat ekibinde yer alan Yrd. Doç. Murat Kapan, İbrahim Aliosmanoğlu, Mesut Gül ile ekibe büyük katkı sunan ve destek veren Genel Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Celalettin Keleş'e Prof. Dr. Gürkan tarafından teşekkür belgesi verildi.

Gürkan, "Başka yerlerden gelen tekliflere rağmen gitmeyip Diyarbakır'ı tercih ettiğinizi biliyorum. Bizler de sizlere desteğimizi esirgemedik. Her türlü talebinizi yerine getirdik ve başarılı oldunuz. Sizlerin bu heyecanı, fedakarlığı bizleri de heyecanlandırdı. Yolunuz açık olsun" dedi.

Keleş ise 26 yıldır hastanede görev yaptığını, ilk defa yönetimden bu kadar destek sağlandığı gördüğünü belirterek, hiçbir şeylerinin eksik edilmediğini, tüm isteklerinin yerine getirildiğini söyledi.

- DİYARBAKIR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Dü'de Organ Naklini Gerçekleştiren Ekibe, Teşekkür Plaketi Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement