Düğün Dönüşü Kaza: 5 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Düğün Dönüşü Kaza: 5 Yaralı

Düğün Dönüşü Kaza: 5 Yaralı

Başakşehir'de düğünden dönen Murat Ekiz'in kullandığı otomobil, iddiaya göre trafik ışıklarından dönmek isteyen başka bir araçla çarpıştı.

16.09.2013 10:49  Güncelleme: 11:57

İkitelli'den Başakşehir istikametine giden Murat Ekiz yönetimindeki 34 TK 7061 plakalı otomobil, iddiaya göre trafik ışıklarından dönüş yapmak isteyen ve sürücüsü henüz tespit edilemeyen 34 HR 6947 plakalı araçla çarpıştı.

Kaza da, düğünden dönen 33 yaşındaki Murat Ekiz, İbrahim Ekiz, Demet Ekiz ile 8 yaşındaki İrem Ekiz ve diğer araç otomobil sürücüsü yaralandı. Olay yerine itfaiye, polis ekipleri ve 112 sağlık ekipleri geldi.

Ambulansta ilk müdahaleleri yapılan yaralılardan Murat Ekiz ile kızı İrem Ekiz, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, İbrahim Ekiz İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi'ne, ağır yaralanan ve üzerinden kimlik çıkmayan sürücü Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, Demet Ekiz ise Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'e kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza nedeniyle yol bir süre trafiğe kapandı. Yol, araçların olay yerinen çekilmesiyle trafik yeniden normale döndü. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Düğün Dönüşü Kaza: 5 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement