Yorgun merminin sahibi komiser tutuklandı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Yorgun merminin sahibi komiser tutuklandı

Yorgun merminin sahibi komiser tutuklandı
13.01.2026 21:39

Aydın'ın Koçarlı ilçesinde 27 yaşındaki Hilmi Bahar'ın katıldığı düğünde bacağına yorgun mermi isabet etmesi sonrası yapılan balistik incelemede, merminin düğünde misafir olarak bulunan istirahatteki bir komisere ait tabancadan çıktığı tespit edildi. Mahkemeye çıkarılan komiser tutuklandı.

Aydın'ın Koçarlı ilçesinde bir düğünde bacağına yorgun mermi isabet eden Hilmi Bahar'ın tedavi süreci sonrası yapılan balistik incelemede merminin, düğüne katılan istihatteki Komiser Ümit A.'ya ait tabancadan çıktığı tespit edildi. Komiser mahkemeye çıkarılarak tutuklandı.

DÜĞÜNDE BACAĞINA YORGUN MERMİ İSABET ETTİ

Olay, 11 Ekim 2025 tarihinde Cincin Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre, akrabasının düğün törenine katılan Hilmi Bahar, oturduğu sırada bacağından acı hissetti. Bacağının kanadığını fark eden Bahar'ın kaldırıldığı hastanede yapılan incelemede, yorgun mermi isabet ettiği tespit edildi.

Deri altında bulunan mermi, 2 gün sonra operasyonla alınarak balistik incelemeye götürüldü. Olayla ilgili inceleme başlatan jandarma, düğüne ait kamera görüntülerine el koydu. Düğünde kameraya yansıyan ve havaya ateş ettiği öğrenilen isimler incelemeye alındı.

KOMİSER TUTUKLANDI

Balistik raporunda merminin, Aydın İl Emniyet Müdürlüğünde görevli ve o gün düğüne katılan istirahatteki Komiser Ümit A.'nın tabancasından çıktığı belirlendi. Gözaltına alınan ve mahkemeye çıkarılan Ümit A., geçen perşembe tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yorgun merminin sahibi komiser tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • As81855655 As81855655:
    yani kamu görevlisi yaparsa kötü bir örnek olur.muhtemelen düğünde bolca alkol vardır.havaya girince yaptı.çocuk çoluğuna yazık. 11 1 Yanıtla
  • Abuzer Yavuz Abuzer Yavuz:
    Adalet bazen tecelli ediyor 11 1 Yanıtla
  • SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement