Dünya Mutfağı Çağdaş Sanatla Buluşuyor - Son Dakika
Güncel

Dünya Mutfağı Çağdaş Sanatla Buluşuyor

Dünya Mutfağı Çağdaş Sanatla Buluşuyor

Ardan Özmenoğlu'nun Turkish Queen Elizabeth, Davidbowiebowiedavid, Orhan Baba, Kup Griye, Turn Me On, Me/We, Döner Kebab, Coca-Cola Man eserleri Mart ayı itibariyle 6. Yılını kutlayan iyi müzik ve kaliteli yemeğin adresi Frankie İstanbul'da sergileniyor.

10.04.2018 11:35  Güncelleme: 11:36

Dünya mutfağının seçkin lezzetlerini haftanın 6 günü canlı müzik performansı ve kaliteli hizmet anlayışıyla birlikte sunan Frankie Istanbul, Mart ayı itibariyle üç boyutlu post-portre sanatçısı Ardan Özmenoğlu'nun Turkish Queen Elizabeth, Davidbowiebowiedavid, Orhan Baba, Kup Griye, Turn Me On, Me/We, Döner Kebab, Coca-Cola Man eserlerine ev sahipliği yapıyor.

Nişantaşı'nda kurulduğu günden bugüne hem yemek, hem eğlence anlayışına yön veren, 6. yaşını kutlamak üzere olan şehrin güzide restoranı, Ardan Özmenoğlu'nun eserleriyle misafirlerine tanıdık görüntüler, ürünler ve fikirler üzerinde yeniden düşünmeye meydan okuyacak seçkiler sunuyor.

2006'daki ilk sergisinden bu yana İstanbul'da, Berlin'de ve Hırvatistan'da olmak üzere ABD'de ve 40'tan fazla fuarda eserleri yer alan Ardan Özmenoğlu'nun; üç boyutlu, ipek ekranlardan oluşan, geçmişi, şimdiki zamanı, sanat tarihini, çağdaş sanat eğilimlerini, yaratıcığı, tüketimcilği, tekrarlamayla bireyselliği, bütün ve bölünmüş gibi görünen karşıt fikirleri birleştiren eserlerini Haziran ayına kadar Frankie İstanbul'da keşfedebilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dünya Mutfağı Çağdaş Sanatla Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement