Dünya Şampiyonu, Şampiyona Veda Etti - Son Dakika
Güncel

Dünya Şampiyonu, Şampiyona Veda Etti

Dünya Şampiyonu, Şampiyona Veda Etti

Milli Boksör Sinan Şamil Sam’ın cenaze törenine katılan milli halterci, dünya ve olimpiyat şampiyonu Halil Mutlu, Sam’ın vefatından dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

31.10.2015 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli Boksör Sinan Şamil Sam'ın cenaze törenine katılan milli halterci, dünya ve olimpiyat şampiyonu Halil Mutlu, Sam'ın vefatından dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu Halil Mutlu söylenecek bir sözlerinin olmadığını ifade ederek, "Başımız sağ olsun çok kolay söyleniyor ama bu noktaya nasıl geldik neden bugün buradayız, böyle genç kardeşimizi yolcu etmek, uğurlamak, helalleşmek kolay değil. Bugüne kadar ülkemize yaptıkları ortada, biz her zaman bu sporu yaparken ülkemiz için var olmaya çalıştık" dedi.

Spor ve Türkiye için iyi işler yaptıklarını sözlerine ekleyen Mutlu, Sinan Şamil Sam'ın da ülkesi için spor yapan bir sporcu olduğu belirtti.

"Sinan Şamil Sam'ın yaşadıklarının aynısını yaşadık" diye konuşan Dünya Şampiyonu Mutlu, Sinan Şamil Sam için dua ettiklerini, ayağa kalkmasını istediklerini ancak bu maçta galip gelemediğini kaydetti.

Sinan Şamil Sam'ın bu şekilde gitmemesi gerektiğin vurgulayan Mutlu, "Bu dünyadan bu şekilde göç etmemesi lazımdı. Bizler kanımızın son damlasına kadar spora hizmet ederek ülkemize bir şeyler katarak hayatımızı sürdürmek istiyoruz. Bunlardan biri de Sinan kardeşimizdi, bizler maalesef Sinan kardeşimize bu şansı tanımadık" şeklinde konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Dünya Şampiyonu, Şampiyona Veda Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement