Dünyaca Ünlü Sanatçı May D DAÜ İşbirliği ile KKTC'de - Son Dakika
Güncel

Dünyaca Ünlü Sanatçı May D DAÜ İşbirliği ile KKTC'de

Dünyaca Ünlü Sanatçı May D DAÜ İşbirliği ile KKTC\'de

DAÜ Nijeryalı Öğrenci Birliği ve AMB Entertainment işbirliğinde, 24 Ekim tarihinde, DAÜ dünyaca ünlü sanatçı May D'yi misafir etti.

30.10.2012 15:06

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Nijeryalı Öğrenci Birliği ve AMB Entertainment işbirliğinde, 24 Ekim 2012 tarihinde, DAÜ dünyaca ünlü sanatçı May D'yi misafir etti. AMB ekibi tarafından karşılanan May D'yi Doğu Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdullah Y. Öztoprak makamında kabul etti.

Nijerya'nın Lagos şehrinde doğan Mayokun Awodumi la (May D), Lagos Üniversitesi Kitle İletişimi programından mezun olmuştur. May D'nin müziğe ilgisi çocukluk çağında Michael Jackson'la başlamış ve Lagos King's Koleji'ndeki eğitimi sırasında sık sık katıldığı gösterileriyle artmıştır.

Gerçek anlamda yetenekli bir şarkıcı ve şarkı sözü yazarı olan May D, Kel, Alaye, Dr. Frabz, P-Square, SDC ve birçok farklı ünlü sanatçıyla ortak projelere imza atmıştır.

'Confam Records' adı altında kendi şirketini kurmuş olan May D, Club Iceberg'de 26 Ekim 2012 tarihinde eşsiz bir performans sergileyerek izleyicileri büyüledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dünyaca Ünlü Sanatçı May D DAÜ İşbirliği ile KKTC'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement