Dünyanın en önemli düşünürlerini belirleyen Thinkers50 Sponsoru - Son Dakika
Güncel

Dünyanın en önemli düşünürlerini belirleyen Thinkers50 Sponsoru

Organizasyonel Gelişim ve İnsan Kaynakları alanlarının lider danışmanlık şirketi Management Centre Türkiye (MCT), "Yönetim Düşüncesinin Oscarları" olarak kabul edilen Thinkers 50 ödül törenini canlı yayınlayacak.

02.11.2017 11:50  Güncelleme: 10:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Management Centre Türkiye (MCT), Yönetim Düşüncesinin Oscarlarını Canlı Yayınlayacak

Dünyada yaşayan en etkili yönetim düşünürlerini ve en iyi yönetim fikirlerini seçen Thinkers50 Ödül Töreni, 13 Kasım'da Londra'da De Vere Grand Connaught Rooms'da gerçekleştirilecek. Dünyanın en prestijli uluslararası ödül organizasyonları arasında yer alan ve 2 yılda bir gerçekleştirilen töreni izlemek isteyenlerin www.mct.com.tr/thinkers50 adresine tıklaması yeterli olacak.

Dünya çapında "Yönetim Düşüncesinin Oscar'ları" olarak bilinen Thinkers50 Ödülleri'nin üçüncü kez sponsoru olan Management Centre Türkiye (MCT), ödül gecesini canlı yayınlayacak. Londra'da düzenlenecek etkinliğe sponsor olan Türkiye'nin danışmanlık şirketi MCT, dünyaya yön veren yönetim düşünürleri ile tanışmak isteyenlere ödül töreni heyecanını web sitesinden yapacağı canlı yayınla yaşatacak.

13 Kasım'da Türkiye saati ile 22:15'de Londra'da gerçekleştirilecek Thinkers50 2017 ödül gecesini izlemek isteyenler www.mct.com.tr/thinkers50 adresinden yayına ulaşabilecek.

İsteyenler aynı gün, Türkiye saati ile 13.00'de, "Modern Yönetim" düşüncesinin öncülerinden biri olan ve "Onlyness of Power" kitabının yazarı Nilofer Merchant ve "Kendinizi Markalaştırmanın 50 Yolu", "Patrona Kulak Ver" gibi kitapların yazarı dünyaca ünlü yönetim danışmanı Tom Peters'ın oturumunu da canlı olarak yine aynı adresten izleyebilecek.

2001 yılında ekonomi alanında gazetecilik yapan Des Dearlove ile Stuart Crainer'ın, farklı alanlardan düşünürlerin olağanüstü katkılarını takdir etmek üzere geliştirdiği Thinkers50 Ödülleri bu yıl da Çığır Açan Fikir, Dijital Düşünme, Eyleme Geçen Fikirler, İnovasyon, Liderlik, Radar, Strateji ve Yetenek kategorilerinde sahiplerini bulacak. Gecede; "The Leadership Award" (Liderlik Ödülü), ELU (European Leadership University) Başkanı Alper Utku, "Digital Thinking Award" (Dijital Düşünme Ödülü) ise MCT CEO'su Tanyer Sönmezer tarafından sahiplerine takdim edilecek.

MCT de bizim gibi fikirlerin dünyayı iyileştireceğine inanıyor
Management Centre Türkiye (MCT)'nin sponsorluğu ile ilgili konuşan Thinkers50 Kurucu Ortağı Stuart Crainer, "Thinkers50'yi geliştirdiğimiz süreçte, bütün dünyada muhteşem ortaklarla çalışma fırsatını yakaladığımız için şanslıydık. Türkiye'den MCT, en uzun soluklu ve en sadık destekçilerimizden biri oldu. Onlar da aynı bizim gibi, fikirlerin öneminin ve dünyanın iyiliği adına bir güç olarak kullanılabileceğinin farkındalar. Yönetim ile ilgili fikirlerin, Thinkers 50 tarafından taranma, sıralanma ve paylaşılma çabalarına verdikleri aralıksız desteği de gerçekten takdirde karşılıyoruz." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dünyanın en önemli düşünürlerini belirleyen Thinkers50 Sponsoru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement