Durmuşoğlu'ndan Sumbas'a Futbol Sahası Müjdesi - Son Dakika
Güncel

Durmuşoğlu'ndan Sumbas'a Futbol Sahası Müjdesi

Durmuşoğlu\'ndan Sumbas\'a Futbol Sahası Müjdesi

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Sumbas ilçesine sentetik çim yüzeyli futbol sahası yaptırılacağını bildirdi.

31.05.2017 11:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Sumbas ilçesine sentetik çim yüzeyli futbol sahası yaptırılacağını bildirdi.

Durmuşoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Sumbas ilçesine, uluslararası standartlara uygun, sentetik çim yüzeyli futbol sahası yaptırılacağını belirterek, saha için yer tesliminin yapıldığını dile getirdi.

Gençlerin spor ve sanatsal aktivitelerden daha yaygın bir biçimde yararlanması için gerekli koşulları oluşturmaya çalıştıklarını ifade eden Durmuşoğlu, şunları kaydetti:

"Bu gayretimizin son halkası olarak Sumbas'ta ekim ayının sonunda faaliyete geçmesini hedeflediğimiz sentetik çim yüzeyli futbol sahası, aydınlatma sistemi, 250 kişilik tribünü, soyunma odaları ve otoparkıyla önemli bir açığı kapatacaktır."

Durmuşoğlu, çocuk ve gençlerin nezih ortamlarda sportif faaliyetlerin içinde görmekten ziyadesiyle mutlu olduklarını belirterek, "İnanıyoruz ki, zihni ve bedeni bakımdan iyi yetişmiş, bilgiyle donanmış, teknolojiye hakim, tarih bilincine sahip, geleceğe olan inancı sağlam bir genç nesil, ülkemizin en büyük hazinesidir. Bu hazineye sahip çıkmak bizim vazifemizdir ve bunun için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Sentetik çim yüzeyli futbol sahası Sumbaslı hemşehrilerimize hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Durmuşoğlu'ndan Sumbas'a Futbol Sahası Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement