Düsseldorf'ta Tarkan Zamanı - Son Dakika
Güncel

Düsseldorf'ta Tarkan Zamanı

Düsseldorf\'ta Tarkan Zamanı

Megastar Tarkan, "fizy Tarkan Konserleri" kapsamında 7 ve 8 Nisan tarihlerinde Düsseldorf Mitsubishi Electric Halle'de sevenleriyle buluştu.

09.04.2018 08:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tüm biletleri satışa çıkar çıkmaz tükenen 7 Nisan konserinin ardından Megastar, yoğun istek üzerine 8 Nisan akşamı da Düsseldorf'ta muhteşem bir konsere imza attı. Konserlerde "10" albümünden "Yolla", "Beni Çok Sev", "Çok Ağladım" gibi yeni şarkılarının yanı sıra klasikleşen şarkılarını da seslendiren Megastar'ın Avrupa maratonu, Münih ve Hamburg'da devam edecek.

Megastar Tarkan, Şahmeran Entertainment organizasyonuyla ve SM Production katkılarıyla gerçekleşen "fizy Tarkan Konserleri" turnesi kapsamında Düsseldorf'ta, Rakkas Entertainment organizasyonuyla unutulmaz konserlere imza attı. Daha önce David Bowie, Pink Floyd, Coldplay ve Queen gibi dev isimlere de ev sahipliği yapan Mitsubishi Electric Halle sahnesine iki gece üst üste çıkan Megastar, konserlerin açılışını "10" albümünün çıkış şarkısı "Yolla" ile yaptı. Enerjisi ve temposu her saniye artan konserlerde Tarkan'a, "Öp", "Kuzu Kuzu", "Dudu" gibi efsaneleşen şarkılarında binlerce seveni hep bir ağızdan eşlik etti.

Türkiye'de başlattığı dijital müzik döneminde ilklere imza atarak Megastar Tarkan'ın son albümü 10'u ilk kez sevenleriyle buluşturan fizy, Tarkan'ın muhteşem sahne performansını da Harbiye Açıkhava'daki Tarkan fizy konserleri ve konserlerden yapılan canlı yayınlar ile hayranlarıyla ulaştırmıştı. 2017 yazına damga vuran fizy Tarkan konserleri, bu kez Almanya'da Tarkan'ı sevenleriyle bir araya getiriyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Düsseldorf'ta Tarkan Zamanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement