Düzce Lastik Tamir Dükkanında Başlayan Yangın Eve Sıçradı - Son Dakika
3. Sayfa

Düzce Lastik Tamir Dükkanında Başlayan Yangın Eve Sıçradı

Lastik tamir dükkanında başlayan yangın eve sıçradıDÜZCE, (DHA)- DÜZCE'de, lastik tamirhanesinde çıkan yangın üst katındaki eve sıçradı.

10.11.2018 17:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lastik tamir dükkanında başlayan yangın eve sıçradı

DÜZCE, (DHA)- DÜZCE'de, lastik tamirhanesinde çıkan yangın üst katındaki eve sıçradı. Lastiklerin tutuşması sonucu hızla büyüyen yangın, uzun uğraşlar sonucu kontrol altına alınarak söndürüldü.

Olay öğleden sonra Uzunmustafa Mahallesi'nde Sanayi Sitesi'nde meydana geldi. Mehmet Kotan'a ait olan lastik tamirhanesinde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevlerin lastik ve yanıcı maddelere sıçraması ile kısa sürede büyüyen yangın, iş yerinin üstünde bulunan yine Mehmet Kotan'a ait 2 katlı eve sıçradı. Evin çatı kısmında başlayan yangın rüzgarında etkisi ile büyüdü. Çatılarda yanıcı ve lastik maddelerin bulunmasından dolayı Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri uzun süre yangını kontrol altına almakta güçlük çekti. Ekiplerin mücadelesi sonrası kontrol altına alınan yangın söndürüldü. Lastik tamirhanesi ve ev tamamen kullanılmaz hale gelirken, yangınla ilgili olarak inceleme başlatıldı.

Düzce Lastik Tamir Dükkanında Başlayan Yangın Eve Sıçradı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Düzce Lastik Tamir Dükkanında Başlayan Yangın Eve Sıçradı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement