Ece Seçkin'e İlginç Teklif - Son Dakika
Güncel

Ece Seçkin'e İlginç Teklif

Ece Seçkin\'e İlginç Teklif

Ece Seçkin'e sevgilisi Çağrı Terletmez, Güney Afrika'da sürpriz evlenme teklifi yaptı. Sosyal medyadan paylaştığı videosuna da binlerce beğeni ve yorum geldi.

17.07.2018 13:13

Uzun zamandır beraber olduğu sevgilisi Çağrı Terletmez, Güney Afrika'da şarkıcı ' ilginç bir evlilik teklifi yaptı. Unutulmaz anın videosunu sosyal medya hesabından paylaşan Seçkin'e sayısız yorum ve beğeni yağdı.

KIZILDERİLİ KABİLESİ İLE EVLİLİK TEKLİFİ

Pilot sevgili Terletmez'in, Güney Afrika'nın bir köyünde Kızılderili kabilesi ile yaptığı evlilik teklifine Seçkin, ''Evet'' yanıtını verdi. Ünlü şarkıcı sosyal medyada paylaştığı videonun altına da ''Evet'' notunu düştü.

 <a class='keyword-sd' href='/ece-seckin/' title='Ece Seçkin'>Ece Seçkin</a>'e İlginç Teklif

İNSTAGRAM'DA PAYLAŞTIĞI NOT

"Sanıyorum ki dünyanın en çılgın evlenme tekliflerinden biriydi bu ve ayaklarımın yerle temasını altüst etti… Sonsuzluğa gitmesini hayal ettiğim tereddütsüz bir "evet" çıktı ağzımdan !Bütün bu sürpriz ve yaşadığım heyecan sanki rüya gibiydi…Ne hissettiğimi anlatmama bence gerek yok , gözlerimden belli olmuş zaten…Ve tekrar Seninle çıktığımız bu yolculuğa Gerçek aşka Saf sevgiyeVe sana… 1 an bile düşünmeden EVET !''

Ece Seçkin'e İlginç Teklif

Son Dakika Güncel Ece Seçkin'e İlginç Teklif - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement