Edirne'de Kaçak Göçmen Operasyonu: 23 Suriyeli Yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Edirne'de Kaçak Göçmen Operasyonu: 23 Suriyeli Yakalandı

Edirne'de polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçan minibüste yakalanan sürücü, aracı bırakıp kaçtı. Minibüste bulunan 23 Suriye uyruklu kaçak göçmen ise gözaltına alındı.

11.10.2023 15:07

EDİRNE'de polisin 'dur' ihtarından kaçan panelvan minibüste yasa dışı yollardan yurt dışına kaçma hazırlığında olan Suriye uyruklu 23 kaçak göçmen yakalandı. Polis, göçmenleri gözaltına alırken, kaçan araç sürücüsünü yakalamak için çalışma başlattı.

Edirne Emniyet Müdürlüğü Yunus timleri, durumundan şüphelendiği 22 ACE 489 plakalı panelvan minibüse 'dur' ihtarında bulundu. İhtara uymayan sürücü araçla kaçarken, motosikletli Yunus timleri aracı takibe aldı.Çavuşbey Mahallesi'nde Alacaçeşme Sokağa giren panelvan minibüs, dar sokakta ilerleyemeyince sürücüsü aracı bırakıp kaçtı. Polis, araçta bulunan ve yasa dışı yollardan yurt dışına kaçma hazırlığında olan Suriye uyruklu 23 kaçak göçmeni gözaltına aldı. Göçmenler, işlemleri için İl Göç İdaresi'ne teslim edildi. Polis, aracı bırakıp kaçan sürücüyü yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Edirne\'de Kaçak Göçmen Operasyonu: 23 Suriyeli Yakalandı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Edirne'de Kaçak Göçmen Operasyonu: 23 Suriyeli Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement