eFinans, UBL 2.1 Semineri Gerçekleştirildi - Son Dakika
Güncel

eFinans, UBL 2.1 Semineri Gerçekleştirildi

eFinans, UBL 2.1 Semineri Gerçekleştirildi

eFinans, 1 Eylül 2015'te yürürlüğe girecek olan UBL 2.1 formatının e-Fatura'ya getireceği yenilikleri paydaşlarına anlattı.

28.05.2015 10:44  Güncelleme: 10:45

eFinans UBL 2.1 Semineri, Gelir İdaresi Başkanlığı Şube Müdürü Ş. Engin Uysal'ın katılımıyla 22 Mayıs Cuma günü, Intercontinental İstanbul'da gerçekleştirildi. eFinans'ın ERP iş ortaklarına yönelik gerçekleştirdiği seminerde, Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından yayınlanan tebliğ ile 1 Eylül 2015 itibarıyla yürürlüğe girecek olan UBL 2.1 formatının e-Fatura'ya getireceği yenilikler ve atılması gereken adımlar hakkında eFinans uzmanları tarafından bilgi verildi.

Açılış konuşmasını eFinans Genel Müdür Yardımcısı Okan Murat Dönmez'in yaptığı toplantıda Gelir İdaresi Başkanlığı Şube Müdürü Ş. Engin Uysal, UBL dışında, e-Defter, e-Arşiv'e de değinerek e-Uygulamaların, kullanıcı firmalara sağlayacağı maliyet avantajının altını çizdi ve "Konunun ciddiyetinin farkında olduğu ve böyle bir etkinlik düzenlediği için eFinans'a teşekkür ederim" dedi.

UBL 2.1 ile hayatımıza girecek olan yenilikler ve web servislerinde dikkat edilmesi gerekenler hakkında ayrıntılı bilgi verilen seminer, katılımcıların sorularını yöneltmesiyle son buldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel eFinans, UBL 2.1 Semineri Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement