Efsane Oyuncu Naumoski Anadolu Efes Taraftarları ile Buluşacak - Son Dakika
Güncel

Efsane Oyuncu Naumoski Anadolu Efes Taraftarları ile Buluşacak

Efsane Oyuncu Naumoski Anadolu Efes Taraftarları ile Buluşacak

Efsane oyuncu Naumoski Anadolu Efes taraftarları ile buluşacakİstanbul-DHAAnadolu Efes taraftarları, efsane oyuncu Petar Naumoski ile basketbol sohbetinde buluşacak.

02.02.2017 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Efsane oyuncu Naumoski Anadolu Efes taraftarları ile buluşacak

İstanbul-DHA

Anadolu Efes taraftarları, efsane oyuncu Petar Naumoski ile basketbol sohbetinde buluşacak.

Anadolu Efes Spor Kulübü'nün "Forma Emekliliği" uygulaması kapsamında 9 Şubat tarihindeki EA7 Emporio Armani Milano karşılaşmasında ağırlayacağı Petar Naumoski, 11 Şubat Cumartesi günü Abdi İpekçi Spor Salonu'nda 15.30'da başlayacak basketbol sohbetinde Anadolu Efes taraftarlarıyla bir araya gelecek. Anadolu Efes Spor Kulübü mobil uygulaması üzerinden en az 500 puan kazanan ve kampanyaya katılan ilk 20 taraftarın katılabileceği etkinlikte, Petar Naumoski basketbol kariyerinin unutulmaz anlarını kendileriyle paylaşacak. Basketbolseverler ise 1996 Koraç Kupası zaferi başta olmak üzere merak ettikleri soruları efsane basketbol adamına yöneltme fırsatı yakalayacak.

Sınırlı sayıda taraftar katılabilecek

Turkish Airlines Euroleague'in 22. haftasındaki EA7 Emporio Armani Milano karşılaşmasındaki Forma Emekliliği Töreni için 9 Şubat'ta Abdi İpekçi Spor Salonu'nda olacak olan Petar Naumoski, 11 Şubat Cumartesi günü 15.30'da başlayacak basketbol sohbetinde ise Anadolu Efes taraftarlarıyla bir araya gelecek. Bugüne kadar Anadolu Efes maçlarına gelerek mobil uygulama üzerinden 500 puan kazanan ve kampanyaya katılan ilk 20 taraftarın katılacağı etkinlikte, Petar Naumoski basketbol kariyerini ve Anadolu Efes yıllarını basketbolseverlere anlatacak. Abdi İpekçi Spor Salonu'nun orta sahasında kurulacak özel alanda gerçekleştirilecek basketbol soruları kendisine iletecek.

Başvuru için mobil uygulamadan "Kampanyaya Katıl" butonuna tıklamak yeterli

Anadolu Efes taraftarlarının, bu özel etkinliğe katılmak için Anadolu Efes Spor Kulübü Mobil Uygulaması'na üye girişi yaptıktan sonra Fan Club Kampanyaları bölümüne girmeleri gerekiyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Efsane Oyuncu Naumoski Anadolu Efes Taraftarları ile Buluşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement