Eğitim-Bir-Sen'den Tekerli Sandalye Yardımı - Son Dakika
Yerel

Eğitim-Bir-Sen'den Tekerli Sandalye Yardımı

Eğitim-Bir-Sen Eskişehir Şubesi Engelliler Komisyonu, toplanan mavi kapaklarla 13 yaşındaki Çağatay Savuran'a tekerlekli sandalye aldı.

08.11.2013 14:24  Güncelleme: 14:27

Eğitim-Bir-Sen Eskişehir Şubesi Engelliler Komisyonu tarafından toplanan mavi kapaklarla 13 yaşındaki Çağatay Savuran'a tekerlekli sandalye alındı.

Eskişehir Şubesi'nden yapılan açıklamaya göre, Eğitim-Bir-Sen Engelliler Komisyonu Başkanı Hakan Alparslan'ın çalışmaları sayesinde toplanan mavi kapakların, tekerlekli sandalyeye dönüştürülerek, okul yönetimlerince tespit edilen engelli vatandaş ve öğrencilere ulaştırılmaya devam edildiği bildirildi.

Emek Mahallesi'nde yaşayan ve engeli nedeniyle örgün eğitimine devam edemeyen 13 yaşındaki Çağatay Savuran'ı evinde ziyaret ederek, tekerlekli sandalyeyi teslim eden Eğitim-Bir-Sen Engelliler Komisyonu Başkanı Hakan Alpaslan, şunları kaydetti:

"Topladığımız mavi kapakları tekerlekli sandalyeye dönüştürüp, yüzleri güldürüyoruz. Bugün Çağatay ve ailesinin gülen yüzlerini gördük. Çağatay'ın gülen yüzünün bize verdiği mutluluğun tarifi mümkün değil ve değeri ölçülmeyecek kadar büyüktür. Sorumluluğumuzun farkında olarak, bu çalışmalara devam edeceğiz." - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eğitim-Bir-Sen'den Tekerli Sandalye Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement