Eğitimci-Yazar Sıtkı Aslanhan: "Anne-baba İlk Önce Kendileri Okuyup Çocuğa Örnek Olmalı" - Son Dakika
Güncel

Eğitimci-Yazar Sıtkı Aslanhan: "Anne-baba İlk Önce Kendileri Okuyup Çocuğa Örnek Olmalı"

Eğitimcilere seminer veren Eğitimci-Yazar Sıtkı Aslanhan, "Anne-baba ve eğitimciler ilk önce kendileri okuyup çocuğa örnek olmalılar" dedi.

07.04.2018 14:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eğitimcilere seminer veren Eğitimci-Yazar Sıtkı Aslanhan, "Anne-baba ve eğitimciler ilk önce kendileri okuyup çocuğa örnek olmalılar" dedi.

Eyüpsultan Belediyesi eğitim seminerleri vermeye devam ediyor. Eğitimci-Yazar Sıtkı Aslanhan, Eyüpsultan Kültür ve Sanat Merkezi'nde eğitimcilere "Öğretmen Gelişim Semineri" verdi. Eyüpsultan Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ve Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen programda "iletişim kanallarının bilinçaltına verdiği mesajlar" konuşuldu.

"Çocuk eğitimi anne karnında başlar"

Sıtkı Aslanhan konuşmasında, çocuk eğitiminin doğumdan sonra değil önce başladığına dikkat çekerek "Çocuk anne karnında dört aylıkken bilinçaltı devrededir. Dışarıdan gelen sesleri, mesajları almaya başlar. Eğitimin başlangıcı da dört aydan sonraki evrededir" dedi.

Yazar Aslanhan, konuşmasında hamilelik döneminde anne-baba tutumuna da değindi. Ayrıca eğitimin en temel gereklerinden okumanın önemine de değinen Sıtkı Aslanhan, "Anne-baba ve eğitimciler ilk önce kendileri okuyup çocuğa örnek olmalılar" ifadelerini kaydetti.

Seminerin sonunda Yazar Sıtkı Aslanhan'a plaket verilirken; Aslanhan, Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın'a katkılarından dolayı teşekkür etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eğitimci-Yazar Sıtkı Aslanhan: 'Anne-baba İlk Önce Kendileri Okuyup Çocuğa Örnek Olmalı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement