Ekmekten Sigara İzmariti Çıktı - Son Dakika
Yerel

Ekmekten Sigara İzmariti Çıktı

Aksaray'da bakkaldan aldığı ekmek içinden sigara izmariti çıkan vatandaş, Aksaray Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne giderek şikayetçi oldu.

12.06.2012 17:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray'da bakkaldan aldığı ekmek içinden sigara izmariti çıkan vatandaş, Aksaray Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne giderek şikayetçi oldu.

Aksaray merkeze bağlı Sarayhan beldesinde yaşayan Aytekin Üstün'ün, beldedeki bakkaldan aldığı ekmeğin içinden sigara izmariti çıktı.

Aksaray Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne başvurarak şikayetçi olan Üstün, gazetecilere yaptığı açıklamada, ekmeğin Aksaray merkezdeki bir fırında üretildiğini öğrendiğini, bu nedenle de ekmeği alarak Aksaray Belediyesi'ne getirdiğini bildirdi.

Kahvaltı yapmak için bakkaldan aldığı ekmeği kesmek istediği sırada sigara izmaritini gördüğünü belirten Üstün, "Ekmeği aldığım bakkala gittim. Ekmeği Aksaray'da bir fırından aldığını söyledi. Şikayetçi olmak ve işi resmiyete dökmek için Aksaray belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne gelip ekmeği gösterdim" dedi.

Üstün, daha önce de köyde aldığı ekmeğin içinden böcek çıktığını öne sürerek, "Tarlada beraber çalıştığım arkadaşım da şahittir bu olaya. Şimdi de ekmeğin içinden sigara izmariti çıkması bardağı taşıran son damla oldu" dedi.

Aksaray Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yetkilileri ise vatandaşlardan gelen her türlü şikayeti anında değerlendirdiklerini bildirdi.

Aytekin Üstün'ün ekmeğinden çıkan sigara izmariti ile ilgili de tutanak tuttuklarını dile getiren yetkililer, ekmeği üreten fırın hakkında yasal işlem başlattıklarını kaydetti.

Muhabir : Adem Koçak/ Ersin Altınsoy

Yayıncı : Rıfat Yerlikaya - AKSARAY

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ekmekten Sigara İzmariti Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement