Elazığ 8 Yaşındaki Engelli Elif'in Evdeki Hapis Yaşamı, E-Okul Sisteminde Farkedilmesiyle Sona Erdi - Son Dakika
Güncel

Elazığ 8 Yaşındaki Engelli Elif'in Evdeki Hapis Yaşamı, E-Okul Sisteminde Farkedilmesiyle Sona Erdi

8 yaşındaki Engelli Elif'in evdeki hapis yaşamı, E-Okul sisteminde farkedilmesiyle sona erdiElazığ'ın Karakoçan ilçesine bağlı Kulundere köyünde yaşayan ve belden aşağısı engelli olduğu için okula gönderilmeyen 8 yaşındaki Elif Doğan'ın eve mahkum olan hayatı, ilçe merkezine taşınmaları ile değişti.

03.03.2018 11:15

8 yaşındaki Engelli Elif'in evdeki hapis yaşamı, E-Okul sisteminde farkedilmesiyle sona erdi

Elazığ'ın Karakoçan ilçesine bağlı Kulundere köyünde yaşayan ve belden aşağısı engelli olduğu için okula gönderilmeyen 8 yaşındaki Elif Doğan'ın eve mahkum olan hayatı, ilçe merkezine taşınmaları ile değişti. İlçe merkezindeki Şehit Mahir Özdemir İlkokulu Müdürü Yunus Demir, E-Okul sisteminde, Kayıtsız öğrenci bölümünde Elif'in 8 yaşında olmasına rağmen okula kayıt edilmediğini görünce önce ailesini aradı, sonra aileyi evlerinde ziyaret etti. Okula kayıt edilen Elif Doğan'a, arkadaşları ve öğretmenlerinin yardımı ile tekerlekli sandalye de alındı. Okulun asansörü Elif Doğan için aktif hale getirilerek, 8 yıldır evde mahkum bir yaşantı süren ve sadece ellerini kullanan Elif Doğan artık arkadaşları gibi eğitimine devam ediyor.

Elazığ 8 Yaşındaki Engelli Elif\'in Evdeki Hapis Yaşamı, E-Okul Sisteminde Farkedilmesiyle Sona Erdi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Elazığ 8 Yaşındaki Engelli Elif'in Evdeki Hapis Yaşamı, E-Okul Sisteminde Farkedilmesiyle Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement