Elazığ'da 137 Ceza İnfaz Koruma Memuru Yemin Etti - Son Dakika
Güncel

Elazığ'da 137 Ceza İnfaz Koruma Memuru Yemin Etti

Elazığ T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda bulunan 137 ceza infaz koruma memuru yemin etti.

14.02.2018 22:03

Elazığ T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda bulunan 137 ceza infaz koruma memuru yemin etti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından aday memurluk sürecini başarıyla tamamlayan ve asalet tasdiki yapılan memurlar, düzenlenen törenle yeminlerini etti.

Törene, Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Jandarma Alay Komutanı Albay Necip Çarıkçıoğlu ve kurum personelleri katıldı.

Törende bir konuşma yapan Başsavcı Korkmaz, kendilerinin gösterdiği adalet ve hakkaniyet kurallarını burada da memurların riayet etmeleri gerektiğini söyledi.

İnfaz koruma memurlarına tavsiyelerde bulunan Korkmaz, "Son zamanlarda ülkemizin terörle mücadelesinde ciddi bir süreç yaşanıyor. Terör örgütleri dağlarda ve şehirlerde kaybettikleri silahlı mücadelenin rövanşını ceza evlerindeki tutuklu kendi mensupları üzerinden almaya çalışmaktadırlar. Sürekli işkence kötü muamele iddialarından bulunarak kurumlarımızın itibarını düşürmeye ve personelimizin motivasyonunu engellemeye çalışmaktadırlar. Ama bizler yılmayacağız, cesaretle milletimizin ve devletimizin verdiği destekle bu vazifeyi en güzel şekilde yaparak adaletin yerini bulmasını sağlayacağız." diye konuşcağız.

Daha sonra hükümlü ve tutukluların ürettiği el becerisi malzemeler ve çizilen resimlerin bulunduğu sergi gezildi.

Elazığ\'da 137 Ceza İnfaz Koruma Memuru Yemin Etti
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Elazığ'da 137 Ceza İnfaz Koruma Memuru Yemin Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement