Elazığ'da Uyuşturucu Satıcılarına Baskın - Son Dakika
Güncel

Elazığ'da Uyuşturucu Satıcılarına Baskın

Elazığ\'da Uyuşturucu Satıcılarına Baskın

Elazığ polisi tarafından uyuşturucu satıcılarına yönelik 15 gün içerisinde yapılan ikinci baskında 16 kişi, 67 kilogram esrarla yakalandı.

05.06.2014 11:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ polisi tarafından uyuşturucu satıcılarına yönelik 15 gün içerisinde yapılan ikinci baskında 16 kişi, 67 kilogram esrarla yakalandı. Torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarından 11'i tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu uyuşturucu madde ticareti yapan ve torbacı olarak tabir edilen şüpheliler tespit edildi. Çok sayıda polisin katılımıyla tespit edilen uyuşturucu satıcılarının evine baskın yapıldı. Yapılan baskınlarda 16 şüpheli 67 kilo 436 gram esrar maddesi ile yakalandı. Yakalanan şüphelilerin tamamı uyuşturucu madde ticareti yapmaktan dolayı adli makamlara sevk edilirken, 11 şüpheli tutuklandı, 5 şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

2 hafta önce de Elazığ polisi sokak satıcılarına yönelik yaptığı operasyonda 17 kişiyi gözaltına almış ve 15 kişi çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanmıştı. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Elazığ'da Uyuşturucu Satıcılarına Baskın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement