Elazığ Hayvan Ticareti Yapan 2 Çocuk Babası 40 Gündür Kayıp - Son Dakika
Güncel

Elazığ Hayvan Ticareti Yapan 2 Çocuk Babası 40 Gündür Kayıp

Hayvan ticareti yapan 2 çocuk babası 40 gündür kayıpELAZIĞ'da, hayvan alım satım işi ile uğraşan 2 çocuk babası Cevat Sezer'in 40 gün önce, Hayvan almaya gidiyorum dedikten sonra kayıplara karıştığı ve kendisinden bir daha haber alınamadığı belirtildi.

04.03.2018 14:26

Hayvan ticareti yapan 2 çocuk babası 40 gündür kayıp

ELAZIĞ'da, hayvan alım satım işi ile uğraşan 2 çocuk babası Cevat Sezer'in 40 gün önce, Hayvan almaya gidiyorum dedikten sonra kayıplara karıştığı ve kendisinden bir daha haber alınamadığı belirtildi.

Elazığ merkezde hayvan ticareti ile uğraşan 2 çocuk babası 38 yaşındaki Cevat Sezer, 18 Ocak'ta ailesine, Ben Hakkari'ye hayvan almaya gidiyorum diyerek evden ayrıldı. 22 Ocak günü eşi Fatma Sezer'i arayan Cevat Sezer, Hayvanları aldım, Diyarbakır'a götürüp sattıktan sonrra eve döneceğimdedi. Bu tarihten sonra eşinden bir daha haber alamayan Fatma Sezer'e polise başvuruda bulunarak eşinin bulunmasını istedi. Eşinin hayatından endişe ettiğini söyleyen Fatma Sezer, Daha önce hiç bu kadar bizi habersiz bırakmazdı. Gittiği her yerden mutlaka haber verirdi. Üzerinde hayvan almak için yüklü miktarda para vardı. Hayatından endişe ediyoruz, görenlerin ve duyanların Allah Rızası için Polise veya Jandarmaya haber versindedi.

ALACAK-VERECEK MESELESİ VARDI

Eşi ile en son nin 22 Ocak günü görüştüğünü ve bir daha kendisinden9 haber alamadıklarını söyleyen Fatma Sezer, Eşimin hayatından endişe ediyorum. Birileriyle alacak-verecek meselesi de vardı.B aşına bir iş gelmeseydi mutlaka bizleri arardı. Bizleri ihmal etmezdi. Eşimin bulunmasını istiyorum.Yetkililerden yardım istiyorumdedi. Cevat Sezer'in yakını İbrahim Aşukoğlu ise, 40 gündür haber alamıyoruz. Hayatından endişe etmeye başladık. Karakola kayıp başvurusunda bulunduk. Ailesi şuan mağdur durumda. İnşallah bir haber alırız. Ailesi de rahatlar dedi.

Elazığ Hayvan Ticareti Yapan 2 Çocuk Babası 40 Gündür Kayıp
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Elazığ Hayvan Ticareti Yapan 2 Çocuk Babası 40 Gündür Kayıp - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement