Elazığ Tek Taş Yüzüğü Drone ile İndirip Evlenme Teklifi Yaptı - Son Dakika
Güncel

Elazığ Tek Taş Yüzüğü Drone ile İndirip Evlenme Teklifi Yaptı

Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde çiftçilik yapan Sidar Akdeniz, sevgilisi Rojbin Oğur'a drone ile havadan indirdiği tek taş yüzüğü, diz çökerek evlenme teklifi yaptı.

11.10.2018 16:27

Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde çiftçilik yapan Sidar Akdeniz, sevgilisi Rojbin Oğur'a drone ile havadan indirdiği tek taş yüzüğü, diz çökerek evlenme teklifi yaptı. Heyecanlanan Rojbin Oğur, bu teklife 'Evet' yanıtını verince, çiftin arkadaşları da etraflarında konfeti patlattı.

Almanya'da ailesiyle birlikte yaşayan ve hemşirelik bölümü öğrencisi olan 23 yaşındaki Rojbin Oğur, ailesiyle birlikte bir hafta önce tatil için geldiği Karakoçan ilçesine bağlı Bazlama köyüne büyük bir süpriz ile karşılaştı.İki yıl önce tanıştığı ve sevdiği 22 yaşındaki Sidar Akdeniz ile görüşen Rojbin Oğur, Kalecik baraj gölü kıyısında gezintiye çıktılar. Arkadaşlarının yardımıyla hazırladığı organize kapsamında, kırmızı kurdela ile droneye bağlı tektaş yüzüğü indiren Sidar Akdeniz, taşlardan yaptığı kalp işaretinin içerisine diz çöküp, Rojbin Oğur'un elini tutarak, 'Benimle evlenir misin diye sordu. Yaşananlar karşısında şaşkınlık yaşayan Rojbin Oğur, önce kafasını sallayarak sonra da sözlü olarak 'Evet' demesinin ardından çiftin arkadaşları da etrafında konfeti patlattı. Rojbin Oğur ile Sidar Akdeniz, heyecandan dolayı konuşamazken, gelin adayı Rojbin Oğur'un önümüzdeki hafta ailesiyle birlikte Almanya'ya döneceği öğrenildi.

Elazığ Tek Taş Yüzüğü Drone ile İndirip Evlenme Teklifi Yaptı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Elazığ Tek Taş Yüzüğü Drone ile İndirip Evlenme Teklifi Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement