Elbistan'da Bayramlaşma Töreni - Son Dakika
Yerel

Elbistan'da Bayramlaşma Töreni

İlçede kent bayramlaşma töreni düzenlendi

08.08.2013 12:59

Elbistan'da protokol üyeleri, düzenlenen törende bayramlaştı.

Öğretmenevi bahçesinde düzenlenen bayramlaşmaya, Kaymakam Metin Maytalman, İlçe Jandarma Komutan Vekili Üsteğmen Onur Keysan, Belediye Başkan Vekili Cuma Toraman, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Serkan Yılmaz, Emniyet Amiri Mehmet Ali Çelenay, kamu kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Maytalman, bayramlaşmanın ardından yaptığı açıklamada, bayramlar insanların bir araya geldiği ve iyi dilekler dilediği, yardımlaşma ve dayanışmanın üst düzeye çıktığı, toplumda bir coşkunun hakim olduğu ender günler olduğunu söyledi.

Bayramlarda özellikle toplumda sevgi ve ilgiye muhtaç olan kesimleri unutmamak gerektiğini belirten Maytalman; "Huzur içerisinde bayramı kutluyoruz. Dünyanın değişik coğrafyalarında bu huzur ortamını bulamayan insanlar var. Özellikle İslam ülkelerinde bir çatışma ortamı var. Kan dökme ortamı, huzursuzluk ve bir gerginlik var. Bu durumu bakarak bizim şükretmemiz, kıymetini bilmemiz gerekiyor. Huzurlu ortamı olmayan ülkeler içinde dua etmemiz gerekiyor" ifadesini kullandı.

Kaymakam Maytalman ve protokol üyeleri, İlçe Emniyeti, İlçe Jandarma Komutanlığında görevli askerler ile huzurevi ve cezaevindeki hükümlülerle bayramlaştıktan sonra, şehit aileleri ile gazileri ziyaret ederek bayramını kutladılar. - Kahramanmaraş

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Elbistan'da Bayramlaşma Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement