Emine Ülker Tarhan, 'Agazete' Ailesiyle ile Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Emine Ülker Tarhan, 'Agazete' Ailesiyle ile Kahvaltıda Buluştu

Emine Ülker Tarhan, \'Agazete\' Ailesiyle ile Kahvaltıda Buluştu

Renault ve Tofaş işçilerine destek için Bursa’ya gelen Anadolu Partisi Genel Başkanı Emine Ülker Tarhan Agazete ailesi ile kahvaltıda bir araya geldi.

25.05.2015 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Renault ve Tofaş işçilerine destek için Bursa'ya gelen Anadolu Partisi Genel Başkanı Emine Ülker Tarhan Agazete ailesi ile kahvaltıda bir araya geldi.

Anadolu Partisi Genel Başkanı Emine Ülker Tarhan Agazete tarafından Yıldırım Kaplıkaya Park 16 Cafe Restaurant'ta kahvaltıya katıldı. Gazetenin içeriği hakkında bilgi alan Tarhan Aagazete'de yayınlanan 'vatandaş hattı'na övgülerde bulundu. Tarhan, "Tofaş işçileri üretimi başladı. Bundan memnun olduk. Umarım Oyak Renault'da da işçilerin haklarına zarar gelmeden bir çözüm noktasına varılır. Yapılan eylemin yasal olduğunu, herhangi bir suç unsuru olmadığını gayet barışçıl olduğunu düşünüyoruz. Herhangi bir provokasyona izin vermeden bugüne kadar getirmişler eylemlerini çocuklar için aileleri için dayanışıyorlar. Biz yanlarındaydık umarım uzlaşmaya varılır. Onun izlerini de gördük" dedi.

Tarhan, siyasi kimliği ile değil hukukçu kimliği ile işçilere yardımcı olacağı belirterek, "Anadolu Partisi olarak biz güçsüzlerin, yoksulların, dışlananların ve ezilenlerin penceresinden. O yüzden de şuan da mağdur edildiğini düşündüğümüz işçilerimiz için üretimden gelen güçlerinin kullandıklarına inandığımız işçilerimizin yanında olmayı tercih ediyoruz ve anlamaya çalışıyoruz" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emine Ülker Tarhan, 'Agazete' Ailesiyle ile Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement