Kaçakçılık Soruşturmasında İfade Veren Emre Canlı Yayına Bağlandı: Göksel Başkan Şimdi Fırçayı Atacak! - Son Dakika
Spor

Kaçakçılık Soruşturmasında İfade Veren Emre Canlı Yayına Bağlandı: Göksel Başkan Şimdi Fırçayı Atacak!

Kaçakçılık soruşturması kapsamında dün bilgisine başvurulan Emre Belözoğlu, TRT Spor canlı yayınına bağlanarak" Göksel başkan şimdi fırçayı atacak." ifadesini kullandı.

26.05.2017 09:35  Güncelleme: 11:14

Medipol Başakşehir'in tecrübeli orta saha oyuncusu Emre Belözoğlu, araba kaçakçılığı çetesine yönelik yapılan operasyon kapsamında bilgisine başvurulmak üzere Jandarma Komutanlığına gitmişti. Belözoğlu, olayın ardından TRT Spor'da yaşananları anlattı:

"SADECE BİLGİME BAŞVURULDU"

"Dün sosyal medya yankılanıyor. Bizi hemen yerin dibine sokuyorlar. Bir kaçakçılık operasyonunda ne müşteki ne tanık hiçbir sıfatta değil, sadece bilgime başvuruldu. Ayrıca Ozan Tufan, Volkan Şen ve Tayfur Havutçu'nun da bu kaçakçılık çetesiyle bağlantısı yoktur. Sporcular üstün zekaya sahiptirler. Araştırmadan bir şey satın almayız. Kaçakçılık çetesiyle görüşmüşlüğümüz, bir bağımızın olduğu konusunda hiçbir gerçeklik payı yoktur. Galeriden bir araba alıyorsunuz, galeriye gittiğiniz zaman 3. sahibi oluyorsunuz."

"GÖKSEL BAŞKAN FIRÇA ATACAK"

Futbolcular zeki insanlardır, bunu bilsinler. Sporcular üstün zekaya sahiptirler. Araştırmadan bir şey satın almayız. Hiç kimsenin olaydan haberi yokken bu işin içerisinde olmamız tamamen talihsizliktir. Bu işlerle alakam yoktur. Göksel başkan bana şimdi fırçayı atacak 'Niye bağlandın' diye." ifadelerini kullandı.

Kaçakçılık Soruşturmasında İfade Veren Emre Canlı Yayına Bağlandı: Göksel Başkan Şimdi Fırçayı Atacak!

Son Dakika Spor Kaçakçılık Soruşturmasında İfade Veren Emre Canlı Yayına Bağlandı: Göksel Başkan Şimdi Fırçayı Atacak! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement