Chloe Ortaç'ın Taşıdığı Gelinlik Ödül Aldı - Son Dakika
Güncel

Chloe Ortaç'ın Taşıdığı Gelinlik Ödül Aldı

Chloe Ortaç\'ın Taşıdığı Gelinlik Ödül Aldı

Chloe Ortaç'ın Taşıdığı Gelinliğe Ödül

18.05.2019 15:49  Güncelleme: 15:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

White House by Özge Yılmaz markasıyla moda dünyasında adından sıkça söz ettirmeye başlayan genç modacı ödüle doymuyor. Geçtiğimiz Şubat ayında düzenlediği defile ile yeni sezon kreasyonlarını moda severlerle buluşturan Özge Yılmaz, Türkiye Ödülleri ödül töreninde 'Yılın En İyi Tasarım Gelinlik' ödülüne layık görüldü.

ÖDÜLLÜ GELİNLİĞİ CHLOE ORTAÇ TAŞIMIŞTI

White House Moda Evi Defilesi'nde birbirinden güzel gelinlik tasarımlarına imza atan Özge Yılmaz davul şovlarıyla süslediği gecede büyük sürprizi sona saklamıştı.

Swarovski ve kristal taşlarla bezenmiş özel koleksiyonu ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'ın güzel eşi Chloe Ortaç taşımıştı. Zeliha Çal, Sanem Balcı, Gamze Balım, Seviye İkbal Tulgar Asya Öztürk, gibi isimlere baş mankenlik yapan Chloe Ortaç podyumda adeta kuğu gibi süzülerek ve 30 kilo ağırlığındaki özel tasarımı başarıyla taşımıştı.

"BU ÖDÜLLER BAŞARILARA IŞIK OLACAKTIR"

Gece sonrası TV8 kameralarının sorularını yanıtlayan genç modacı Özge Yılmaz bu ödülü kazanmasına katkı sağlayan herkese çok teşekkür ettiğini belirterek; "Tabii ki, bu bireysel değil, bir ekip işi. Gece gündüz demeden çalışan ve işini aşkla yapan White House ekibime de buradan teşekkür etmek istiyorum. Bu ödül, bizim sonraki başarılarımıza da bir ışık olacaktır." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Chloe Ortaç'ın Taşıdığı Gelinlik Ödül Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement