Endonezya'daki 7,5 Büyüklüğündeki Depremin Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı - Son Dakika
Dünya

Endonezya'daki 7,5 Büyüklüğündeki Depremin Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı

29 Eylül'de Endonezya'nın Sulawesi Adası'nda meydana gelen 7,5 büyüklüğündeki deprem ve ardından yaşanan tsunami felaketinin etkisi sürerken yeni bir görüntü sosyal medyada yayıldı.

18.10.2018 12:06  Güncelleme: 12:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Endonezya'da 29 Eylül'de meydana gelen 7,5 büyüklüğündeki deprem ve ardından oluşan tsunami nedeniyle çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği felaketten yeni görüntüler ortaya çıktı.

DEPREM SIRASINDA YOL YARILDI

Deprem sırasında güvenlik kamerası kaydına yansıyan görüntüde, yolda yürüyen bir kadın asfalt üzerinde depreme yakalanıyor. Deprem sırasında asfaltın parçalara ayrıldığı ve çökmelerin yaşandığı anda kadının ayakta durabilmek için çaba sarf ettiği görülüyor.

KADIN DEPREM SIRASINDA YÜRÜMEKTE ZORLANDI

Depremin şiddetiyle yürümekte zorlanan kadın, çatlayan asfaltta kendine güvenli bir yer ararken, başka kişilerin de kaçıştığı görülüyor.

Endonezya\'daki 7,5 Büyüklüğündeki Depremin Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı

Son Dakika Dünya Endonezya'daki 7,5 Büyüklüğündeki Depremin Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • ahh ah: ahireti hiçe sayanlar azıcık korku gelmedimi içinize 9 6 Yanıtla
  • bond: kedidir kedi 0 14 Yanıtla
  • kerem bulut: allahim yardımcıları olsun , endonezyalılar çok iyi insanlar , çok saygılı çok efendi optimist insanlar . 12 1 Yanıtla
  • BABA: ALLAH bütün afetlerden korusun. 9 1 Yanıtla
  • Ali: Ahiret akla gelmesi için böyle şeyler mi olması lazım kardeş 6 1
  • klavyeden nameler: din sahtekarları her itliği yersiniz görmedi kimse oh ortalıkda yaprak kımıldasa allaha baglamayı koyarsınız saktekar yobazlar 2 1 Yanıtla
  • BOŞNAK : kamil Türkiye Cumhuriyetini Memleketimizi beğenmiyorsan istediğin yere uçak bileti alayım kaybol git 1 1
  • cCc: doğru söylüyosun Kamil Türkiye de şuan vatan hainleri için cehennem hüküm sürüyo nefes aldırmıyoruz evelallah .. 2 0 Yanıtla
  • ccc: Herhangi bir kimse, din kardeşine Ey kafir! derse, bu tekfir sebebiyle ikisinden biri muhakkak küfre döner. Eğer o kimse dediği gibi ise ne ala. Aksi takdirde sözü kendi aleyhine döner. buyurdular. (Müslim, 1/319) 1 0
  • ahh ah: zaten siz ölmeyi de bayılmak sananlardansınız. 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Hong Kong'da Messi maçı iptal edilince bilet iadeleri başlıyor
    12:01 Hong Kong'da Messi maçı iptal edilince bilet iadeleri başlıyor

    Hong Kong'da düzenlenen bir dostluk maçında Lionel Messi'nin sahaya çıkmaması büyük tepki çekti. Maçın organizatörleri, bilet ücretlerinin yüzde 50'sini iade etme kararı aldı. Biletleri resmi kanallardan satın alan müşterilere iadeler 12 Nisan 2024 tarihinden itibaren 30 gün içinde gerçekleştirilecek. Organizatörler, iade işlemleri hakkında bilgi vermek için müşterilerle iletişime geçecek.

  • Çanakkale'de Batan Botun Kaybolan Göçmenleri Arama Çalışmaları Devam Ediyor
    11:55 Çanakkale'de Batan Botun Kaybolan Göçmenleri Arama Çalışmaları Devam Ediyor

    Çanakkale'nin Eceabat ilçesi açıklarında, bulundukları lastik botun batması sonucu denizde kaybolan düzensiz göçmenleri arama çalışması 5. gününde devam ediyor. Arama kurtarma çalışmaları, jandarma, polis, sağlık, AFAD, Liman Başkanlığı ekiplerinin işbirliğinde sürdürülüyor. Bugüne kadar 2 kişi kurtarılırken, 22 kişinin cesedine ulaşıldı ve 1 kişi göçmen kaçakçılığı şüphesiyle tutuklandı.

  • Çanakkale'de alabora olan botta kayıp düzensiz göçmenleri arama kurtarma çalışmaları devam ediyor
    11:54 Çanakkale'de alabora olan botta kayıp düzensiz göçmenleri arama kurtarma çalışmaları devam ediyor

    Çanakkale'nin Eceabat ilçesi açıklarında 15 Mart'ta alabora olan botta kayıp düzensiz göçmenleri arama kurtarma çalışmaları 5'inci günde de devam ediyor. Olay sonucunda 4 göçmen sağ kurtarılırken, 22 göçmenin cansız bedenine ulaşıldı. Çanakkale Valiliği tarafından yapılan açıklamada, arama kurtarma çalışmalarının Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanlığı koordinesinde devam ettiği belirtildi.

  • Hisarcık İlçe Müftülüğü, Gazzeli çocuklara yardım için öğrencilerin biriktirdiği harçlıkları teslim aldı
    11:47 Hisarcık İlçe Müftülüğü, Gazzeli çocuklara yardım için öğrencilerin biriktirdiği harçlıkları teslim aldı

    Hisarcık İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş Kur'an Kursu öğrencileri, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını Gazzeli çocuklara göndermek üzere Müftü Sebahattin Akyol'a teslim etti. Müftü Akyol, minik öğrencileri örnek davranışlarından dolayı tebrik ederek, onları iyilik elçileri olarak nitelendirdi.

  • İstanbul'da Yaban Hayvanlarına Ait 396 Parça Tahnite El Konuldu
    11:18 İstanbul'da Yaban Hayvanlarına Ait 396 Parça Tahnite El Konuldu

    İstanbul'un Sarıyer ve Arnavutköy ilçelerinde yapılan operasyonda, koruma altındaki yaban hayvanlarına ait 396 parça tahnite el konuldu, 1 şüpheli gözaltına alındı. Ele geçirilen tahnitlerin piyasa değeri ise yaklaşık 75 milyon lira olarak belirlendi.


Advertisement