Engelliler Haftası Etkinlikleri - Hakkari/kastamonu/ - Son Dakika
Güncel

Engelliler Haftası Etkinlikleri - Hakkari/kastamonu/

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Hakkari'de sergilenen ürünler detay Sergiyi gezen vatandaşlardan El Sanatları Öğretmeni Ayşegül Çağlar'ın açıklamaları Katamonu'da engelli vatandaşlara yemek - Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın'ın konuşması Sergi Çubuk'ta engelliler için 'Empati yürüyüşü' HAKKARİ/KASTAMONU/ANKARA - Hakkari, Kastamonu ve Ankara'da Engelliler Haftası dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.

16.05.2016 21:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Hakkari'de sergilenen ürünler detay

Sergiyi gezen vatandaşlardan

El Sanatları Öğretmeni Ayşegül Çağlar'ın açıklamaları

Katamonu'da engelli vatandaşlara yemek

- Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın'ın konuşması

Sergi

Çubuk'ta engelliler için 'Empati yürüyüşü' HAKKARİ/KASTAMONU/ANKARA - Hakkari, Kastamonu ve Ankara'da Engelliler Haftası dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Engelliler Haftası

Şemdinli Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce açılan kurslara katılan bedensel engelli ve kadın kursiyerlerin, 6 ay boyunca yaptığı ürünler sergilendi.

Kaymakam Murat Öztürk, Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında, Halk Eğitim Merkezi'ndeki serginin açılışında engelli kursiyerleri tebrik ederek, serginin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Arif Yılmaz ise sergiye katılanlara teşekkür ederek, serginin amacına ulaştığını ve sergiden elde edilen gelirin engelli vatandaşların yararına kullanılacağını söyledi.

Vatandaşların sergiye yoğun ilgi gösterdiğini belirten El Sanatları Öğretmeni Ayşegül Çağlar da vatandaşların engellilerin yararına ciddi destek verdiğini ve sergiden iyi bir gelir elde edildiğini belirtti.

Açılışın ardından kurs öğretmenleri, ürünler hakkında davetlilere bilgi verildi.

Engelliler Haftası

Kastamonu'da Engelliler Haftası nedeniyle sergi açıldı.

Kastamonu Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi öğrencilerinin Barutçuoğlu AVM'de açtığı sergideki tablolar büyük beğeni topladı.

Açılışa katılan Vali Şehmus Günaydın da burada yaptığı açıklamada engelli öğrencilere fırsat verildiğinde, güzel eserlere imza attıklarını belirtti.

Engelli gençlerin toplumda daha faydalı işler yapabilmeleri için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Günaydın, "Ailelerimiz bu konuda çok duyarlı. Talep ettikleri hususları açma yönünde bizde valilik olarak imkanlarımızı zorluyoruz." dedi.

Zihinsel engelli 10. sınıf öğrencisi Barış Tokmakoğlu (21) yağlı boya tablolarını resim derslerinde yaptığını ve bir tablonun yapımının 2 hafta sürdüğünü kaydetti.

Engelliler Haftası

KASTAMONU (AA) – Kastamonu Valiliği tarafından Engelliler Haftası dolayısıyla engelli öğrenciler ve ailelerine yönelik yemek programı düzenlendi.

Özel bir restoranda düzenlenen programda konuşan Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın, engelli bireylerin her şeyin en iyisine layık olduğunu söyledi.

İmkanlar arttıkça başarıların da artacağını belirten Günaydın, şunları söyledi:

, "Gerek sportif faaliyetlerde gerekse diğer alanlarda ne kadar başarılı olduklarını önemli işler yaptıklarını da görüyoruz, mutlu oluyoruz. Bu ailelerimizin taleplerini her zaman çok önemsiyoruz. Dikkate alıyoruz. Sıkıntıları onlar yaşıyor. Onların çözüm önerileri onların çalışmaları bizim için çok önemli. Bu talepleri doğrultusunda gerekli düzenlemeleri süratle yapacağız." dedi.

Programa, Ak Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, Kastamonu Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Faruk Bal, İl Emniyet Müdürü Mustafa Yoldan ve davetliler katıldı.

Engelliler Haftası Etkinlikleri - Hakkari/kastamonu/
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Engelliler Haftası Etkinlikleri - Hakkari/kastamonu/ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement