Engellilerden Zeybekci'ye Destek - Son Dakika
Güncel

Engellilerden Zeybekci'ye Destek

Engellilerden Zeybekci\'ye Destek

Denizli Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi'nden, "kaldırımlara park eden araçların camlarını kırın" diyen AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci'ye destek geldi.

04.01.2012 19:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi'nden, "kaldırımlara park eden araçların camlarını kırın" diyen AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci'ye destek geldi. Engeliler Meclisi Başkanı Öztürk Özkan, Zeybekci'nin, engellilere duyarlılık gösterdiğini ve konuya mizahi anlamda dikkat çektiğini söyledi.

Kent Konseyi'nde basın toplantısı düzenleyen Engelliler Meclisi Başkanı Öztürk Özkan, AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci'nin engellilerin sorunlarını bildiği için konuya mizahi anlamda yaklaşarak dikkat çekmek istediğini savundu. Çeşitli engelli dernek başkanlarının da katıldığı toplantıda konuşan Öztürk Özkan, "Kaldırımlara park eden bütün araçların camlarını kırın" sözlerinin espri olarak söylendiğini, Zeybekci'nin 'kaldırımlara araç park etmeyin' mesajı verdiğini söyledi. Özkan, "Kaldırımlara araç park edilmemesi için çeşitli uyarılar yapılıyor, cezalar kesiliyor, ancak olumlu bir sonuç alınmıyor. Araç sahipleri ceza ödemelerine rağmen ısrarla yine de kaldırıma park ediyor. Biz engelliler olarak yaşadıklarımızı ve ihtiyaçlarımızı anlatıyoruz. Bize kim duyarlık gösteriyorsa teşekkür ediyoruz. Herkesin tavrı kendini bağlar, ben de haberlerde izledim. Mizahi anlamda böyle bir öneri getiriyor. Kendisinin kaldırımlara araç park edilmesine gösterdiği duyarlılığa destek veriyorum. Zeybekci'nin önerisi üzerine amacımız araçlara zarar vermek olsaydı bu bilgilendirme toplantısını yapmazdık ve sokaklarda cam kırıyor olurduk. Olayda mesaj; kaldırımlarla park edilmemesidir" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Engellilerden Zeybekci'ye Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement