Engelsiz Atölye Öğrencileri Kıbrıscık'ta 2 Gün Kamp Yaptı - Son Dakika
Güncel

Engelsiz Atölye Öğrencileri Kıbrıscık'ta 2 Gün Kamp Yaptı

Engelsiz Atölye Öğrencileri Kıbrıscık\'ta 2 Gün Kamp Yaptı

Beypazarı Belediyesi Engelsiz Atölye'de eğitim gören öğrenciler ve ailelerini Köroğlu Dağ Evleri'nde 2 günlük kampa götürdü.

19.09.2013 10:32  Güncelleme: 10:37

Beypazarı Belediyesi hayırseverlerin de desteğiyle Engelsiz Atölye'de eğitim gören öğrenciler ve ailelerinden oluşan 45 kişilik gruba Kıbrıscık Köroğlu Dağ Evleri'nde kamp yaptırdı. Engelliler ve aileleri arasında iletişimin güçlenmesi ve moral amaçlı olarak düzenlenen kampta 2 gün süresince çeşitli aktiviteler gerçekleştirildi.

Engelsiz Atölye'nin kendilerine açılmasıyla atölye günlerini iple çektiklerini ve güzel vakit geçirip çeşitli uğraşlar edindiklerini belirten engelliler, atölyede arkadaşlarıyla birlikte eğlenceli el işleri yaptıklarını ve çok mutlu olduklarını ifade eden öğrenciler, 2 günlük kamp ile daha da mutlu olduklarını belirtip, kendilerine bu imkanı sağlayan hayırseverlere, Beypazarı Belediye Başkanı M. Cengiz Özalp ve eşi Hamide Özalp'e teşekkür ettiler.

Beypazarı Belediye Başkanı M. Cengiz Özalp "Onlar bizim için çok özel ve çok değerliler. Hayırsever vatandaşlarımızın da destekleriyle, doğayla iç içe, gürültüden stresten uzak eğlenceli vakit geçirmeleri için, böyle bir kamp düşündük. Onların mutlu olması bizleri de mutlu etti" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Engelsiz Atölye Öğrencileri Kıbrıscık'ta 2 Gün Kamp Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement