Eren Derdiyok'tan Galatasaray'a Buruk Veda - Son Dakika
Spor

Eren Derdiyok'tan Galatasaray'a Buruk Veda

Eren Derdiyok, sosyal medya hesabı üzerinden Galatasaray'a veda etti. Ligde attığı 7 golle şampiyonlukta pay sahibi olan Eren, "Gönül isterdi ki bu aksam sizlerle beraber olayım, vedalaşayım. Maalesef kısmet böyleymiş. Herkesin canı sağ olsun." paylaşımında bulundu.

25.05.2019 19:59  Güncelleme: 20:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ocak ayı itibarıyla U21 takımıyla çalışmalarına devam eden Eren Derdiyok, Galatasaray'a veda etti.

Sosyal medya hesabı üzerinden bir video paylaşan tecrübeli futbolcu altına, "Şampiyon Galatasarayımızı, tüm takımımızı (+Mert Çetin) ve cefakar taraftarlarımızı tüm içtenliğimle kutlarım. Galatasaray ailesinin bir ferdi olmak gurur vericiydi. Gönül isterdi ki bu aksam sizlerle beraber olayım, vedalaşayım. Maalesef kısmet böyleymiş. Herkesin canı sağ olsun. Öncelikle gece gündüz tesisin kapısında bekleyen güvenlik görevlilerimize, şoförlerimize, odalarımızı temizleyen temizlik ekibine, asçılara ve garsonlarımıza, malzemecilere, sahalarımızla ilgilenenlere, tesiste her işimize koşan Taşkın ağabeyime, Ahmet ağabeyime, Ali ağabeyime ve Tuğçe'ye, fizyoterapistlere ve masörlere, doktorlarımıza, teknik ekibe ve son 5 ayı birlikte geçirdiğim U21 takımına ve Sertaç Hoca, Ceyhun Hoca, Hakan Hoca, Aysel Hoca ve Erdem Hoca'ya teşekkür etmeyi bir borç bilirim.

Eren Derdiyok'tan Galatasaray'a Buruk Veda

"HAKKINIZI HELAL EDİN"

Eğer unuttuklarım olduysa affola. Sevgili, şanlı Galatasaray taraftarı. İyisiyle kötüsüyle her zaman desteğinizi omzumda hissettim. Ben Galatasaray'ın bir santrforu olarak formanın ağırlığının, armanın öneminin farkında olduğum ve bu sorumlulukla yaşadığım için, her idman her maç ve her gün tüm varlığımla ne gerekiyorsa yapmaya hazırdım ve yaptım. Sevgili Taraftarlarımız hakkınızı helal edin. Bana bu muhteşem 3 yılı yaşattığınız için teşekkür ederim. Hakkım varsa da helal olsun" yorumunu yaptı.

Eren Derdiyok\'tan Galatasaray\'a Buruk Veda
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Eren Derdiyok'tan Galatasaray'a Buruk Veda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • ekşi: HELAL OLSUN ADAM GİBİ ADAMSIN 55 1 Yanıtla
  • Serdar: Fena adam değil ama üç kuruş eksik kazanıp başka takıma gidip oynamalıydı. Şimdi 1 sene kendine gelemez. Paragözlük kötü şey. 3 3 Yanıtla
  • ?: Kutlamaya cikabilirdi niye cikarmadilar tamam iyi forvet degil falan filan ama tariklar falan cikiyordu hep 6 0 Yanıtla
  • Ed: İyi futbolcu tabiki anlayana 4 0 Yanıtla
  • Kral: Adamsin adam 4 0 Yanıtla
  • Aslan GS: Yolunu açık olsun aslan parçası 1 0 Yanıtla
  • Muray: Yolun acık olsun samimiyetinden dolayı tesekkürler 1 0 Yanıtla
  • Sinan: Diagne kadar oynardı 0 0 Yanıtla

Advertisement