Erıcsson ve Wikipedia Sosyal Medyanın Gücünü Tartışacak - Son Dakika
Güncel

Erıcsson ve Wikipedia Sosyal Medyanın Gücünü Tartışacak

Wikipedia'nın kurucusu Jimmy Wales, Ericsson'un düzenlediği Change Makers Forum'da açık kaynak ve açık içeriklerin topluma kazandırdıklarını tartışacak.

05.01.2016 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Wikipedia'nın kurucusu Jimmy Wales, Emirates Havayolu ve Group Dubai Aviation City Başkanı Şeyh Ahmed Bin Saeed Al Maktoum himayesinde, Ericsson tarafından düzenlenen Change Makers Forum'da, sosyal medyanın gücü ile açık kaynak ve açık içerik teknojilerinin geleneksel iş modeline etkilerini tartışacak. Etkinlik, 10 Aralık'ta Dubai Sofitel The Palm Otel'de gerçekleşecek.

Jimmiy Wales etkinlikte, toplumda yaşanan değişime ayak uydurmak için işletmelerin müşterileri, distribütörleri ve tedarikçileriyle nasıl etkileşime geçmesi gerektiği üzerine bir konuşma yapacak. Konuyla ilgili açıklama yapan Wales; "Wikipedia'nın kurucusu olarak, işbirliği ve bağlanabilirlik unsurlarının, toplumları dönüştürebilecek iki önemli değer olduğunu düşünüyorum. The Change-Makers Forum da teknolojiyi kullanarak gelişmiş bir topluma dönüşümü mümkün kılmak için işletmelerin ve tüketicilerin atması gereken adımları tartışmayı hedefliyor" dedi.

Ericsson Ortadoğu ve Afrika Bölgesi Başkanı Rafiah İbrahim ise şunları söyledi: "Bağlantılı Toplum (Networked Society) hepimiz için yeni inovasyonları tetikliyor, hayatımıza yeni teknolojiler getiriyor ve yeni fırsatlar yaratıyor. Bu yeni çağ, büyüme ve refahı beraberinde getirmekle birlikte, gelecek jenerasyonu da şekillendirecek.Gezegenimizdeki en önemli trendlerden birini, Bağlantılı Toplum'u, bu etkinlikte masaya yatırmayı sabırsızlıkla bekliyoruz."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Erıcsson ve Wikipedia Sosyal Medyanın Gücünü Tartışacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement