Erkekler Bu Kadınlardan Korkuyor! - Son Dakika
Kadın

Erkekler Bu Kadınlardan Korkuyor!

Erkekler Bu Kadınlardan Korkuyor!

"Güzel görüneyim" derken karşı cinsi itiyor hatta korkutuyor olabilir misiniz? İşte erkeklerin kaçtığı kadın tipleri...

22.08.2012 14:00  Güncelleme: 15:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çok daha güzel görünmek, erkeklerin başını döndürmek için kullandığımız güzellik trendleri bazen geri tepebiliyor. Yapılan araştırmalara göre, bazı trendler erkeklere çekici gelmek bir kenara onları korkutuyor. Biz de sizin için, erkekleri sizden uzaklaştıran 8 güzellik trendini belirledik!

Dağınık saç modeli

Yataktan yeni kalkmışsınız havası yaratan ve yapması çok kolay olan dağınık saç modeli, Rosie Huntington-Whiteley ve Jennifer Aniston gibi dünyaca ünlü isimlerin, günlük hayatlarında kullanmayı en çok tercih ettikleri saç stilleri arasında. Ancak bu saç modeli erkeklerde kadının bakımsız ve özensiz olduğu hissini yaratıyor.

Koyu lacivert göz makyajı

Lacivert bu sezon makyajda oldukça ön plana çıkıyor. Ancak bu trendi kullanmak istiyorsanız, mutlaka Katy Perry ya da Jessica Alba gibi bir uygulama tercih etmelisiniz. Lacivert ve buğulu bakışlar yaratmanızı sağlayan "smoky" göz makyajı stili muhteşem bir ikili. Unutmayın, erkekler genlikle ağır makyaj yağan kadınları fazla çekici bulmazlar. Dolayısı ile bu tonları çok dikkatli kullanmalı ya da hiç kullanmamalısınız.

Takma kirpikler

Takma kirpiklerle bir anda tüm görünümünüzü değiştirebilirsiniz. Ancak bu değişim, hoşlandığınız erkeğin sizden kaçmasına neden olabilir. Sadece kirpiklerinizin biraz daha uzun görünmesi için kullanacağınız kirpik eklemeleri idare edilebilir. Fakat son dönemde moda haline dekoratif öğelerle bezenmiş abartılı takma kirpiklerden kesinlikle uzak durmalısınız.

Kalın kaşlar

Moda dünyasında kalın kaşlar moda olmuş olsa da, erkeklerin dünyasında bu trend pek işe yaramıyor. örneğin Natalia Vodianova'nın kaşlarının değerini sadece makyaj uzmanları ya da moda dünyası anlayabiliyor. Erkeklerse kadınlarda bu gibi radikal kaş modellerine tamamen karşı.

Kırmızı ruj

Birçok erkeğin nefret ettiğini biliyor muydunuz? Yapılan araştırmalara göre kırmızı ruj erkeklere annelerini hatırlatıyormuş ve bu da ilk öpüşme anında büyük sorunlar yaratabiliyormuş. Ancak yine de Megan Fox, Nicole Scherzinger, Angelina Jolie ve Drew Barrymore gibi Hollywood'un en gözde isimlerinin vazgeçilmezi olan kırmızı ruju "çok seksi" bulan erkekler de yok değil. Belki de sevgilinizin konuya dair ne düşündüğünü öğrenip, ondan sonra kırmızı ruj sürmeyi deneyebilirsiniz.

Islak görünümlü dudaklar

Kim Kardashian ve Ashlee Simpson'ın favorisi olan dudaklara ıslak görünüm veren parlatıcıların aslında erkeklerin içindeki öpme isteğini öldürdüğünü biliyor muydunuz? Bizce bunun yerine doğal tonlarda bir lipstick kullanmayı denemelisiniz.

Çok daha güzel görünmek, erkeklerin başını döndürmek için kullandığımız güzellik trendleri bazen geri tepebiliyor. Yapılan araştırmalara göre, bazı trendler erkeklere çekici gelmek bir kenara onları korkutuyor. Biz de sizin için, erkekleri sizden uzaklaştıran 8 güzellik trendini belirledik!

Kısa saçlar

Her ne kadar Emma Watson ve Michelle Williams'a saç modelleri çok yakışıyor olsa da, erkekler genellikle uzun, bakımlı saçları olan kadınları tercih ederler. Elbette kısa saçlı kadınları seksi bulan erkeklerde var. Ancak eğer uzun saçlarınız varsa, kestirmeden önce iki kere düşünmenizde fayda var!

Takma tırnaklar

Desenli, uzun takma tırnaklar! Eğer bir erkeği kendinizden uzaklaştırmak istiyorsanız, işe buradan başlayabilirsiniz. Rihanna ve Lady Gaga sahne şovlarında bu tip aksesuarlar kullanıyor olabilir ama unutmayın, siz sahneye değil erkek arkadaşınızla çıkıyorsunuz!

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Erkekler Bu Kadınlardan Korkuyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement