Ermanhan İşhanı Esnafı İftar'da Biraraya Geldi… - Son Dakika
Güncel

Ermanhan İşhanı Esnafı İftar'da Biraraya Geldi…

Ermanhan İşhanı Esnafı İftar\'da Biraraya Geldi…

İşadamı Hayrettin Değirmenci; Adapazarı Merkezi'nde Kendisininde Bürosu Bulunan Ermanhan İşhanı Esnaflarına; Sahibi Olduğu Cumhuriyet Sucuk Evi'nde İftar Verdi.

15.08.2011 21:12  Güncelleme: 21:13

İşadamı hayrettin değirmenci; adapazarı merkezi'nde kendisininde bürosu bulunan ermanhan işhanı esnaflarına; sahibi olduğu cumhuriyet sucuk evi'nde iftar verdi.

Tüm esnaf

Hayrettin Değirmenci'nin ev sahipliğini yaptığı İftar'a; Ermanhan İşhanı esnaflarından Canses Haber Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Ferhun Tarım, Osmanlı Sigorta Kubilay Tutal ve Mustafa Karakolcu, Doğuş Çicek sahibi Süleyman Balcı, Terzi Şemsi Güner, Volkan Bilgisayar'dan Saim Başak, Derman Bitkisel'den Murat Akdeniz, Laser Data firmasından Fikret Çahalı, Ekin Harita'dan Ahmet Zor, Kaşıbeyaz Kitapcılık'tan Yasemin Çetin ve eşi Emrah Çetin, Kuzey İnşaat'tan Yılmaz Kuzey ile çok sayıda davetki katıldı. Mubarek Ramazan Ayı'nda esnaf dostları ile birlikte oruç açmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden İşadamı Hayrettin Değirmenci; bu İftar'ı her Ramazan'da Ermanhan olarak geleneksel hale getirmek istediklerini dile getirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ermanhan İşhanı Esnafı İftar'da Biraraya Geldi… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement