Ersun Yanal, Volkan Demirel için özel program hazırlattı - Son Dakika
Spor

Ersun Yanal, Volkan Demirel için özel program hazırlattı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, takımda kalmasını istediği Volkan Demirel için özel bir çalışma programı hazırlattı.

28.07.2019 17:24  Güncelleme: 17:56

Fenerbahçe'de sözleşmesi sona eren Volkan Demirel konusunda belirsizlik devam ediyor. Tecrübeli kaleci takımdan ayrı çalışmalarını sürdürürken, teknik direktör Ersun Yanal yeni sezon öncesi önlemini aldı.

ÇALIŞMALARINI BİREYSEL OLARAK SÜRDÜRÜYOR

Geleceğinin karara bağlanmasını bekleyen Volkan Demirel, çalışmalarını takımdan ayrı sürdürüyor. Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal, Volkan Demirel'in takımda kalmasını istese de henüz sarı lacivertli yönetimi ikna edemedi.

SEZONA HAZIR GİRECEK

Ersun Yanal ve Fenerbahçe teknik ekibi yeni sezon öncesi önlem alarak Volkan Demirel için özel bir çalışma programı hazırladı. Kendisine verilen antrenman programı ile çalışan Volkan Demirel, böylelikle eğer takımda kalması yönünde karar çıkarsa sezona hazır girecek.

(Futbol Arena)

Ersun Yanal, Volkan Demirel için özel program hazırlattı

Son Dakika Spor Ersun Yanal, Volkan Demirel için özel program hazırlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • En güzeli : Doğaya bıraksın. 3 0 Yanıtla
  • Vay ayı: Emekliliği çoktan geldi ayının 1 0 Yanıtla
  • TUNÇ06: sahip çıkılsaydı zamanın da bu volkana fb başka olurdu HARUNLA BU iş olmaz .çok iyi kaleycı lazım.elde kaleyci var harundan daha iyi olan ama oynatılmıyor parayı da ödüyorlar çatı çatır...satamadılarda . 0 1 Yanıtla
  • ffbb: BİR VOLKANDIR FENERBAHÇE !!!! 0 1 Yanıtla
  • TÜRKİYE CUMHURİYETİ.: VAY AYI: BU YORUM ANCAK SENİN GİBİ AYILARA YAKIŞIR. EMEKLİLĞİ ÇOKTAN GELDİ DESEN VE BİTİRSEN OLMAZMI İNSAN OLUN BİRAZ İNSAN 1 0 Yanıtla
  • Gamze arıcıoglu: Volkan olmazsa fenerbahçe olmaz kadroda görmek istiyoruz artık 0 0 Yanıtla

Advertisement