Erzincan Üniversitesi'nde Kermes Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Erzincan Üniversitesi'nde Kermes Düzenlendi

Erzincan Üniversitesi\'nde Kermes Düzenlendi

Erzincan Üniversitesi Kimya Kulübü ile Mühendislik ve Teknoloji Kulübü tarafından ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına gıda kermesi düzenlendi.

09.11.2013 11:57  Güncelleme: 11:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eğitim Fakültesi binasında düzenlenen kermese Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yücel Kadıoğlu, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil Koca , Fen- Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhammet Yıldırım, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Nişancı, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Çelik ile öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Rektör Prof. Dr. Çapoğlu, kermeste, Kimya Kulübü (ERÜKİM) Başkanı Gülizar Kıranlıoğlu ve Mühendislik ve Teknoloji Kulübü (MÜTEK) Başkanı Eray Aktaş ile her iki kulübün akademik danışmanları Yrd. Doç. Dr. Sümeyra Tuna Yıldırım ve Yrd. Doç. Dr. Aslıhan Kurnuç'a, ihtiyaç sahibi öğrenciler adına gösterdikleri duyarlılık için teşekkür etti. Bu tür etkinliklerin öğrenci ve öğretim elemanlarının kaynaşmasına katkı sağladığını belirten Prof. Dr. Çapoğlu, Üniversite olarak bu tür çalışmaları önemsediklerini ifade etti. Rektör Prof. Dr. Çapoğlu, ''Bu ve benzeri etkinlikler, hem öğrencilerimizin yardımseverlik duygularını geliştiriyor, hem de ihtiyaç sahibi öğrencilere bir nebze de olsa katkı sağlıyor, bu duyarlı çalışmadan dolayı her iki kulübün başkanları, akademik danışmanları ile üyelerine ve tüm emeği geçenleri kutluyorum'' dedi.

ERÜKİM akademik danışmanı Yrd. Doç. Dr. Sümeyra Tuna Yıldırım da, ''Kermes ile öğrenci-hoca kaynaşmasını sağlamayı, yardımseverlik ve dayanışma duygularını geliştirmeyi ve ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin eğitimlerine katkı sağlamayı amaçladık'' diye konuştu. Her iki kulübe üye öğrenciler ile gönüllülerce hazırlanan çeşitli gıdaların yer aldığı kermese öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Erzincan Üniversitesi'nde Kermes Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement