Erzurum'da kaymakamlar AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı - Son Dakika
Güncel

Erzurum'da kaymakamlar AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

Erzurum\'da kaymakamlar AA\'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

Erzurum'da görevli Yakutiye, Palandöken ve Aziziye kaymakamları, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

02.01.2023 18:58  Güncelleme: 19:02

Erzurum'da görevli Yakutiye, Palandöken ve Aziziye kaymakamları, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Yakutiye Kaymakamı Murat Öztürk, Palandöken Kaymakamı Uğur Tutkan ve Aziziye Kaymakamı Abdulkadir Çelik, AA foto muhabirleri ve muhabirlerinin yurt içinde ve dışında çektiği "haber", "çevre-yaşam" ve "spor" kategorilerindeki fotoğrafları inceledi.

Spor kategorisinde Hilmi Tunahan Karakaya'nın "Bulutlarda dolaşmak" adlı fotoğrafına oy veren Kaymakam Öztürk, haber kategorisinde Müzahim Zahid Tüzün'ün "Karda iz peşinde", çevre-yaşam kategorisinde ise Mustafa Hassona'nın "Masumiyet" fotoğrafını seçti.

Palandöken Kaymakamı Tutkan ise spor kategorisinde Hakan Burak Altunöz'ün "Sevinç Dalgası", haber kategorisinde Kahraman Bekçili'nin "Kömür karası gözyaşları", çevre-yaşam kategorisinden ise Orhan Çiçek'in "Yangın müdahalesi" fotoğraf karelerine oy verdi.

Haber" kategorisinde Özkan Bilgin'in "Görev tamam" fotoğrafına oy veren Aziziye Kaymakamı Çelik'de spor kategorisinde Elif Öztürk Özgöncü'nün "Şampiyonlar", çevre-yaşam kategorisinden ise Mesut Varol'un "Beslenme saati" fotoğrafını tercih etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Erzurum'da kaymakamlar AA'nın 'Yılın Fotoğrafları' oylamasına katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement