Esenler'de Mehmet Erdem Rüzgârı - Son Dakika
Kültür Sanat

Esenler'de Mehmet Erdem Rüzgârı

Esenler\'de Mehmet Erdem Rüzgârı

'Hâkim Bey' şarkısıyla büyük bir çıkış yakalayan şarkıcı Mehmet Erdem, Esenlerli gençlere unutamayacakları bir gece yaşattı.

22.03.2013 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Hâkim Bey' şarkısıyla büyük bir çıkış yakalayan şarkıcı Mehmet Erdem, Esenler Belediyesi Sanat Evi (ESEV)'nin düzenlediği müzikli söyleşi programı kapsamında Esenlerli müzikseverlerle bir araya geldi. Esenler Belediyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen programa; Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, AK Parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan, Belediye Meclis Üyesi Yusuf Zabun, Esenler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hüseyin Cerrahoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı. Hayranı oldukları sanatçıyı dinlemeye gelen gençlerin yoğun ilgi gösterdiği programda, salon hınca hınç doluydu.

Gençlerin coşkulu alkışları eşliğinde sahneye gelen Erdem, konserine 'Herkes Aynı Hayatta' adlı şarkısını seslendirerek başladı. Moderatörlüğünü ESEV Müzik Direktörü Hakan Dedeler'in yaptığı program, Erdem'in müzikal yaşantısıyla ilgili soruları yanıtlamasıyla devam etti. Müzik hayatına başlama hikâyesini dinleyenlerle paylaşan Erdem, "İşin mutfağını, özünü bilmek çok önemli" diye konuştu.

SALON 'HÂKİM BEY' İLE İNLEDİ

Halk ozanı Âşık Veysel Şatıroğlu'nun da, ölümünün 40. yıldönümünde saygıyla anıldığı programda sanatçı Mehmet Erdem, Hakan Dedeler ile birlikte ozanın 'Uzun İnce Bir Yoldayım' türküsünü de seslendirdi. Erdem ve orkestra arkadaşları ayrıca müziklerini yaptıkları 'Leyla ile Mecnun' dizisinin parçalarını da Esenlerliler için çaldı.

Sıra Erdem'in geçtiğimiz yılın en çok dinlenen şarkıcılarından olmasında büyük katkısı olan 'Hâkim Bey' şarkısına gelince salonda büyük coşku yaşandı. Şarkısını Esenlerli gençlerle beraber hep bir ağızdan söyleyen sanatçı, dinleyenlerden de büyük alkış aldı. Bir Sezen Aksu bestesi olan 'Hâkim Bey' şarkısı ile ilgili de konuşan Erdem, Aksu'nun kendisine "Ben bu şarkıyı senin için yapmışım da haberim yok" dediğini ve bu sözün kendisini çok mutlu ettiğini söyledi.

'EN'LERİ ESENLERLİLER İLE BULUŞTURACAĞIZ

Programda Esenlerli gençlerle bir araya gelen Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu da kısa bir selamlama konuşması yaptı. Gençlere "Sizi böyle neşeli ve mutlu görünce biz de çok mutlu oluyoruz" dedi. Göksu konuşmasını "Mehmet kardeşimizin Esenler'de bu kadar yakinen takip edildiğini bilmiyordum. Onu da, sizi de tebrik ediyorum" diyerek sürdürdü. Programların birkaç ay sonra daha büyük ve güzel bir salonda yapılacağını belirten Göksu, sözlerini " Türkiye'de kim 'en'se, Esenler O'nu ağırlayacak. Kim iyiyse O'nu Esenlerliler ile buluşturacağız" diyerek noktaladı.

Erdem, Göksu'nun konuşmasının ardından yeni albümünde yer vereceği usta sanatçı Barış Manço'nun 'Gibi gibi' adlı şarkısını da seslendirdi. Şarkının ardından Başkan Göksu, Erdem'e günün anısına bir hediye takdim etti. Salonu dolduran gençlerin yoğun isteği üzerine 'Hâkim Bey' adlı şarkısını bir kez daha söyleyen Erdem, Esenlerli gençlere unutamayacakları bir gece yaşattı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Esenler'de Mehmet Erdem Rüzgârı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement