Eski Eşi ve Kayınbiraderine Kurşun Yağdıran Şüpheli Adliyeye Getirildi - Son Dakika
3.Sayfa

Eski Eşi ve Kayınbiraderine Kurşun Yağdıran Şüpheli Adliyeye Getirildi

Eski eşi ve kayınbiraderine kurşun yağdıran şüpheli adliyeye getirildi Şüphelinin Beyoğlu'nda bir elektrikçi dükkanının deposunda yakalandığı öğrenildiİSTANBUL - Gaziosmanpaşa'da, eski eşi ile iki kayınbiraderine kurşun yağdıran şüpheli, olayda kullandığı silahla birlikte yakalandı.

28.01.2019 18:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski eşi ve kayınbiraderine kurşun yağdıran şüpheli adliyeye getirildi

Şüphelinin Beyoğlu'nda bir elektrikçi dükkanının deposunda yakalandığı öğrenildi

İSTANBUL - Gaziosmanpaşa'da, eski eşi ile iki kayınbiraderine kurşun yağdıran şüpheli, olayda kullandığı silahla birlikte yakalandı. Yakalanan şüpheli Gaziosmanpaşa adliyesine getirildi

Gaziosmanpaşa'da, gece saatlerinde meydana gelene olayda bir şahıs, eski eşi Tuğçe adlı bir kadın ile erkek kardeşleri Batuhan ve Buğra C. adlı kardeşini silahla yaralayarak olay yerinden kaçmıştı.

Olayın ardından kayıplara karışan saldırganın yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlatan polis, zanlının Beyoğlu'nda arkadaşının iş yerinde gizlendiğini tespit etti. Sabah saatlerinde söz konusu adrese baskın düzenleyen polis, şüpheli Sedat A.'yı olayda kullandığı ileri sürülen suç aleti silahla birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusu tamamlan şüpheli, Gaziosmanpaşa Adliyesi'ne sevk edildi.

Öte yandan şüphelinin Beyoğlu'nda bir elektrikçi dükkanının deposunda yakalandığı öğrenildi

Eski Eşi ve Kayınbiraderine Kurşun Yağdıran Şüpheli Adliyeye Getirildi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Eski Eşi ve Kayınbiraderine Kurşun Yağdıran Şüpheli Adliyeye Getirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement