Eski Klasik Shadow Warrior Geri Dönüyor - Son Dakika
Teknoloji

Eski Klasik Shadow Warrior Geri Dönüyor

Eski Klasik Shadow Warrior Geri Dönüyor

Shadow Warrior küllerinden yeniden doğuyor. 16 yıl önce piyasaya sürülen yapım günümüze uyarlanmış haliyle oyuncularla buluşmaya hazırlanıyor. 3D Realms denilince akla gelen ilk isim Duke ...

18.06.2013 00:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Shadow Warrior küllerinden yeniden doğuyor. 16 yıl önce piyasaya sürülen yapım günümüze uyarlanmış haliyle oyuncularla buluşmaya hazırlanıyor.

3D Realms denilince akla gelen ilk isim Duke Nukem olur. Hele ki seneler boyunca çıkmayan Duke Nuke Forever bir nesli yaşlandırdı, bir nesli ise büyüttü. Duke dışında 3D Realms'ın bir oyunu daha var yani Shadow Warrior. Aslında bu isim size yabancı gelmeyecektir. Eski oyuncular iyi hatırlayacaktır.

1997′de piyasaya sürülen yapım daha sonrasında 2012′de iOS'a, 2013′te ise Steam platformlarına çıktı. Zamanı için kanlı ve aksiyon dolu bir oyun olan Shadow Warrior, Flying Wild Hog tarafından yeniden geliştiriliyor. Bu yapımın videosu da ortaya çıktı. Video aslında Rev3Games'in anlatımı ve bu anlatımla birlikte oyun içi görüntülerden oluşuyor. Açıkçası eski anıları canlandıracak old school bir yapıma hazırlıklı olun. İyi seyirler.

Shadow Warrior

Kaynak: Scroll.com.tr

Son Dakika Teknoloji Eski Klasik Shadow Warrior Geri Dönüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement