Öfkeli Koca Dehşeti: Ayrı Yaşadığı Eşinin Sevgilisini Av Tüfeği İle Öldürdü - Son Dakika
Güncel

Öfkeli Koca Dehşeti: Ayrı Yaşadığı Eşinin Sevgilisini Av Tüfeği İle Öldürdü

Eskişehir'de Irmak S., bir süredir ayrı olduğu eşi Serap S.'nin birlikte yaşadığını öne sürdüğü Orhan Çelik'i av tüfeği ile vurarak öldürdü. Kaçan Irmak S., Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde yakalandı.

24.03.2018 06:01  Güncelleme: 16:05

Eskişehir Aşiyanlık Sokak'ta meydana gelen olayda Orhan Çelik, otomobilini bir süredir Serap S. ile birlikte kaldıkları evin önüne park ettiği sırada Serap S.'nin eşi Irmak S.'nin silahlı saldırısına uğradı. Irmak S. av tüfeğiyle Orhan Çelik'e 2 el ateş etti. Çelik, olay yerinde yaşamını yitirirken Irmak S. ise otomobiline binip kaçtı.

AV TÜFEĞİ İLE YAKALANDI

Çelik'in cenazesi otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Olayın ardından başlayan soruşturma neticesinde teknik ve fiziki takibini sürdüren Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet ve Gasp Bürosu ekipleri, katil zanlısı Irmak S.'yi Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde olayda kullandığı av tüfeğiyle yakaladı. Gözaltına alınan Irmak S. Eskişehir'e getirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

BİR SÜRE ÖNCE EVİNİ TERK ETMİŞTİ

Öte yandan Serap S.'nin bir süre önce evini terk edip Orhan Çelik ile 71 Evler Mahallesi Aşiyanlık Sokak'ta kiraladıkları evde birlikte yaşadıkları öğrenildi.

Öfkeli Koca Dehşeti: Ayrı Yaşadığı Eşinin Sevgilisini Av Tüfeği İle Öldürdü
Öfkeli Koca Dehşeti: Ayrı Yaşadığı Eşinin Sevgilisini Av Tüfeği İle Öldürdü
Öfkeli Koca Dehşeti: Ayrı Yaşadığı Eşinin Sevgilisini Av Tüfeği İle Öldürdü
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Öfkeli Koca Dehşeti: Ayrı Yaşadığı Eşinin Sevgilisini Av Tüfeği İle Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Herşey kader: Helal olsun namusunu temizlemiş. müslüman dediğin namuslu olur. 9 10 Yanıtla
  • Fatih: Karilar azdikca yoldan ciktikca bu haberler gunden gune artacak..daha adamdan ayrilmadan baska adamla yasamakda neyin nedi tuhh sifatina senin 15 3 Yanıtla
  • Huzeyfe : Eee şimdi sen mapus a karı yine sevgili bulcak yaptın bir iş tam yap 13 3 Yanıtla
  • Adnan : ADAMIN PARASI BITTI KADIN BAŞKA KAPIYA YÖNELDI. ADAM DERI VE KEMIK GARIBANA BENZIYOR, YINEDE ÖLDÜRMICEKDI ALLAHINIZDAN BULUN SÖYLEYIP GEÇIÇEKDI. KENDISINE YENI HAYAT DÜZENI VERICEK. 7 1 Yanıtla
  • Aaaa: Karıyı es geçti Acaba ceza sonu beraber oluruz hayalimi? 3 0 Yanıtla

Advertisement