Esra Erol'un programına damga vuran fuhuş itirafı: 700 liraya anlaştıklarını itiraf edince stüdyo karıştı - Son Dakika
Magazin

Esra Erol'un programına damga vuran fuhuş itirafı: 700 liraya anlaştıklarını itiraf edince stüdyo karıştı

Esra Erol'un programında evden kaçan 19 yaşındaki Zeynep, Esenyurt'ta Aysel adlı kadının kendisini evine götürdüğünü açıkladı. Aynı evde 7 kişi yaşadıklarını anlatan Aysel, genç kızla para karşılığında haftalık 700 liraya anlaştıklarını itiraf edince stüdyoda ortalık karıştı.

02.03.2021 13:47  Güncelleme: 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gürcünaz isimli kadın, 19 yaşındaki kızını bulmak için Esra Erol'un programına başvurdu. Günlerdir ekiplerin her yerde aradığı genç kız, daha önce fuhuştan evleri basılan Aysel isimli yanından çıktı.

Gündüz kuşağı izleyicisinin yakından takip ettiği olayda ailenin tüm gerçekleri ortaya çıkmasına rağmen Zeynep, onlarla gitmek istediğini ifade etti. Programın dün yayınlanan bölümünde ise genç kızı evine alan Aysel isimli kadın, "Zeynep'i bana Halil getirdi. Para kazanmak istediğini söyledi. Haftalık 700 lira alırım" dedi.

Evinde kaldığı kadının bu sözleri üzerine Zeynep "Kadın ticareti yapan çetenin patronları Aysel ve İsmail" ifadelerini kullandı. Aysel'in bu suçlamayı kabul etmemesi üzerine ortalık karıştı.

Esra Erol\'un programına damga vuran fuhuş itirafı: 700 liraya anlaştıklarını itiraf edince stüdyo karıştı

Son Dakika Magazin Esra Erol'un programına damga vuran fuhuş itirafı: 700 liraya anlaştıklarını itiraf edince stüdyo karıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • fb: BEN İLK DEFA AYSEL İSİMLİ KADINI GÖRDÜĞÜMDE ŞÜPHELENMİŞTİM ÇÜNKÜ KADININ YÜZ İFADELERİ VE YAPISI BU İŞLERE UYGUN DİYE DÜŞÜNDÜM HAKLI DA ÇIKTIM DAHA DERİNLEMESİNE ARAŞTIRILIRSA KİM BİLİR NELER NELER ÇIKACAK ALLAH GENÇ KIZLARIMIZA AKIL FİKİR VERSİN VE BU GİBİ İNSANLARDAN KORUSUN EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER. 0 0 Yanıtla

Advertisement