Etem Özçelik Yeniden Başkan! - Son Dakika
Güncel

Etem Özçelik Yeniden Başkan!

Etem Özçelik Yeniden Başkan!

Modoko Mobilyacılar Sitesi'nin 2011 Olağan Genel Kurulu Sonucunda Başkan Etem Özçelik, 3. Kez Mobilyanın Başkenti'nin Başkanı Seçildi.

12.05.2011 22:53  Güncelleme: 22:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Modoko Yönetim Kurulu Başkanı Etem Özçelik, 11 Mayıs 2011 Çarşamba günü yapılan genel kurulda 3.'üncü kez Mobilyanın Başkenti'ne başkan seçildi. Özçelik Modoko Yönetim Kurulu Başkanı olurken, yönetimde de değişiklik yaşandı. Yeni yönetim kurulu Etem Özçelik, Zati Adalı, Metin Fişek, Mahmut Karalar, Mehmet Kamil Ayaz, Şadi Yılmaz ve Kemal Çalışkan'dan oluşuyor. Denetim Kurulu'nda ise Selahattin Yılmaz ve Emrullah Çetinkaya yer alıyor.

Oy çokluğuyla yeniden Başkan olan Özçelik, iki dönem Modoko'ya hizmet ettiklerini ve bugün bunun meyvesini aldıklarını söyleyerek, "Size layık olacağız ve Modoko'yu 100 yıl ileri taşıyacak projeleri hayata geçireceğiz" dedi.

Genel kurulda konuşan Özçelik, Modoko için yaptıkları son çalışmalardan da bahsetti. Modoko'nun geleceğin Türkiye'sinde dünya çapında bir mobilya merkezi ve AVM'si olabilmesinin önünü açacak yeni imar planına kavuştuğunu söyledi. Önümüzdeki dönemdeki hedeflerini de açıklayan Özçelik, "Bundan sonra ilk hedefimiz bu imar planını büyük bir AVM projesi ile değerlendirmek ve Modoko'muzu bizden sonraki nesillere gurur ve güvenle devretmektir.

Bugüne kadar tapusu dahi bulunmayan ve bu yüzden de kaçak yapılar niteliğinde bulunan sosyal tesis binalarımızın tapusunu Sayın Belediye Başkanımızın elinden alarak, yasal statüye kavuşmalarını sağladık. Yıllar önce maalesef kamuya terk etmiş olduğumuz ve site alanı içinde olup da elimizden çıkmış bulunan alanları yeni imar planı kapsamında yeniden kazandık, adeta topraklarımıza yeniden sahip çıktık" diye konuştu.

Modoko Yönetim Kurulu Başkanı Etem Özçelik, 2 yıl daha Mobilyanın Başkenti'ne başkanlık edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Etem Özçelik Yeniden Başkan! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement