Evcil Hayvan Takip Cihazı Tagg - Son Dakika
Güncel

Evcil Hayvan Takip Cihazı Tagg

Evcil Hayvan Takip Cihazı Tagg

The Pet Tracker yeni dağıtım planları, mobil seçenekler ve fiyatlandırma yapısıyla geliyor

09.01.2012 22:00

Tagg'in başarısı yeni perakende kanalları, fiyatlandırma ve sektörel ödüllerle sürüyor.

Evcil hayvanları GPS teknolojisiyle takip etmeye yarayan Tagg–The Pet Tracker™ cihazını geliştiren, Kişisel Elektronik Ürünler kategorisinde CES 2012 Tasarım ve İnovasyon Onur Ödülü'nü kazanan ve bir Qualcomm şirketi olan Snaptracs Inc., yeni yıla Tagg-The Pet Tracker cihazının perakendecilere dağıtımı için Audiovox electronic Corp ile yaptığı anlaşmayı duyurarak giriyor. Audiovox, ilk kez 2012'nin ilk çeyreğinde görücüye çıkması planlanan Tagg-The Pet Tracker'ı ulusal büyük perakende zincirleri, bölgesel perakende dağıtım ortakları ve ABD'deki evcil hayvan tedarik perakendecilerinden oluşan geniş ağına pazarlayıp dağıtacak. Böylece ABD çapındaki milyonlarca evcil hayvan sahibi, bu faydalı cihazı daha çok yerden satın alabilecek.

Snaptracs Inc. Başkanı Dave Vigil konuyla ilgili şu açıklamayı yapıyor: "Tagg'in kullanıcı deneyimini geliştirme adına geri dönüşler almanın yollarını arıyoruz ve şu ana kadar aldığımız yorumlar olağanüstü derecede olumlu. Hayvanseverlerle kurduğumuz ilişki bize fiyatlama konusunda yapılan basit değişiklikler ve satış kanallarının genişlemesiyle Tagg'in çok daha erişilebilir olduğunu gördük."

Tagg—The Pet Tracker hakkında daha fazla bilgi için www.tagg.com adresini ziyaret edin veya Twitter @TaggTracker ve Facebook'da www.facebook.com/TaggThePetTracker adresinde bizi takip edin.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Evcil Hayvan Takip Cihazı Tagg - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement