Nişanlısını ve annesini öldüren şahıs, aynı tüfekle intihar etti - Son Dakika
3. Sayfa

Nişanlısını ve annesini öldüren şahıs, aynı tüfekle intihar etti

Sivas'ta evlilik hazırlığı yaptığı kadını ve sevgilisinin annesini av tüfeğiyle vurarak öldüren şahıs daha sonra aynı silahla intihar ederek yaşamına son verdi.

17.09.2020 13:36  Güncelleme: 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ın Akıncılar ilçesinde Şenbağlar köyü girişindeŞenel Bulut (56), evlilik hazırlığı yaptığı Ebru Aksu (40) ile annesi Şükran Aksu'yu (68) henüz belirlenmeyen bir nedenle av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Bulut, daha sonra aynı silahla yaşamına son verdi.

TARTIŞMA ÖLÜMLE BİTTİ

Olay, öğle saatlerinde Akıncılar ilçesine bağlı Şenbağlar köyünde yaşandı. Şenel Bulut, köy girişinde evlilik hazırlığı yaptığı Ebru Aksu ile annesi Şükran Aksu'yla tartıştı. Bulut, daha sonra yanında bulunan av tüfeği ile anne ve kızına ateş etti. Bulut, ardından da aynı tüfekle kendini vurarak intihar etti.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri 3 kişinin öldüğünü belirledi. Polis, jandarma ve sağlık ekiplerinin incelemesinin ardından cenazeler, Akıncılar İlçe Hastanesi morguna gönderilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Nişanlısını ve annesini öldüren şahıs, aynı tüfekle intihar etti
Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Nişanlısını ve annesini öldüren şahıs, aynı tüfekle intihar etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • ukraine: dindar nrsil 7 15 Yanıtla
    bir garib şarkışlalı: ne alakası var ukala... belli ki psikolojik sorunları var yada o noktaya getirdiler. bende sivaslıyım lakin bizim oralarda kız tarafanı erkek tarafını yolmaya çok meraklı. Allah kendini bilene eş etsin inşallah. çok zor bu devirde yuva kurmak. analar babalar lütfen yavrulanızı erdemli ve ahlaklı olmaya davet edin bunun için elinizden geleni yapın... 12 1 Yok : Senin gibi dinsiz atait 4 4 bir yerinizi istediğiniz kadar yırtın : Her şeyi dine bağlamayın allah öldürme der islam dinini bir gram bilmiyorsun emin ol ac oku arastir peygamberimiz nasıl davranmış kac kisiyi öldürmüş siz isteseniz de istemeseniz de Allah nurunu tamamlayacaktır. 6 2 Amac: Dikkat ediyormusunuz son zamanlarda sürekli dine saldırılıyor tıpkı yıllar önce Fadime Şahin ali kalkan i muslum gündüz orta oyunları gibi acaba ne oluyor 6 1
  • Kyra.: Yok ya emin ol senin gibi çağdaş yada capulcudur. 16 5 Yanıtla
  • Fatma KALENDER: Kadın çenesine ve namusuna sahip olsa erkek onun için köle olur 4 5 Yanıtla
  • sert: kaç defa dedm chomarlık yapmayın..kime ne anlatıyoz acaba 4 5 Yanıtla
  • Ali-Veli: Ağır tramva. Allah başa vermesin. 8 1 Yanıtla
  • Madur: İnsanları gerekli gereksiz şeylerle darlamayın yazık oğlanada kızada makul ve kanaatkar olun evlilik ortak bir müessese o ne der bu ne der Diye beğendirmeye çalışıp olmayacak istekleri dayatırsanız cinnet kaçınılmazdır 8 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement